Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ντι Ματέο: «Θα παίξουμε με στρατηγική»

Ντι Ματέο: «Θα παίξουμε με στρατηγική»
Ενθουσιασμένος φάνηκε ο προπονητής της Τσέλσι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, με το γεγονός πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League και ήδη σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο οι «μπλε» θα μπορέσουν να παίξουν κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το ότι θα παίξουμε δύο παιχνίδια με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Πρέπει να βρούμε μία στρατηγική που θα “βολεύει” τους παίκτες και την ομάδα ως σύνολο ώστε να αντιμετωπίσει στα “ίσα” την Μπαρτσελόνα. Θα είναι ένας συνδυασμός δύναμης και γνώσης. Εμείς θα παίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας και θα γνωρίζουμε τις δικές τους», δήλωσε ο τεχνικός των Λονδρέζων και πρόσθεσε:

«Προφανώς έχουν κάποιους μεμονωμένους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν απειλή και μπορούν να αποδειχθούν πολύ επικίνδυνοι για εμάς, αλλά εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα φέρουμε τον αγώνα στα μέτρα μας».

Ο Ιταλός παραδέχτηκε πως είναι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του πέρασε στους «4» και ανυπομονεί για τα παιχνίδια με την ομάδα των Καταλανών:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε στα ημιτελικά του Champions League. Ανυπομονούμε για τους αγώνες που έρχονται. Θα είναι δύο απίστευτα παιχνίδια».

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 18/4 για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: