Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αντί για πριμ στείλτε τους στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας!

Η πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη φορά του Ατρομήτου στον τελικό του Kυπέλλου αποκτά ιδιαίτερη αξία για το ποδόσφαιρο μας και ταράσσει τα νερά.
Αντί για πριμ στείλτε τους στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας
Γράφει ο Γιάννης Δάρας.
Πολύ απλά διότι εξασφαλίζει από τώρα την ευρωπαική πορεία της ομάδος του Περιστερίου. Μπορεί βέβαια όσοι εμπλέκονται με την τηλεόραση να προτιμούν τα "μεγάλα" ονόματα στις ευρωπαικές διοργανώσεις -είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό με βάση το μάρκετινγκ- αλλά η ζωή επιφυλάσει εκπλήξεις.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ξεπέρασε ένα αξιόμαχο αντίπαλο όπως είναι ο Αστέρας και θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι συτον Ολυμπιακό που θέλει το νταμπλ. Πέρισυ ο Ατρόμητος έχασε από την ΑΕΚ σε ένα τελικό που δεν τελείωσε ποτέ ανεξάρτητα αν έκλεισε το φύλλο αγώνα.

Ο εφετινός τελικός θα πρέπει να είναι γιορτή, γιατί το ποδόσφαιρο μα ςκαι η χώρα μας δεν αντέχει άλλες ταλαιπωρίες. Την ώρα που οι απεγνωσμένοι πολίτες αυτοκτονούν (τα περισσότερα περιστατικά δεν προβάλλονται ή αποκρύβονται) ακόμη και στην πλατεία Συντάγματος οι λίγοι που ασχολούνται ακόμη με τον αθλητισμό μέσα σε όλη αυτή τη δίνη θέλουν να ξεσκάσουν για δύο ώρες βλέποντας καλή μπάλα ή έστω μόνο μπάλα.

Ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος οφείλουν να τους το ανταποδώσουν παίζοντας καλά και καθαρά. Δεν έχει σημασία ποιός θα νικήσει. Για τον Ολυμπιακό θα είναι ένα ακόμη κύπελλο, για τον Ατρόμητο μια ιστορική επιτυχία.

Μα η επιτυχία είναι ότι θα συμμετάσχουν στον τελικό. Αν το δουν από αυτή την πλευρά ίσως δούμε καλύτερες ημέρες. Μια κοινή επίσκεψη στους ημιτελικούς ή τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, ίσως τους βοηθήσει όλους να αντιληφθούν γιατί παίζουν κι εμείς παρακολουθούμε ποδόσφαιρο.

Ας το προτείνει η ΕΠΟ στις δύο διοικήσεις, αντί για πριμ οι φιναλιστ να ταξιδέψουν στην Αγγλία για να βιώσουν από κοντά και να νιώσουν το πνεύμα της διοργάνωσης.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: