Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μήτρογλου εναντίον Βαλβέρδε!!

Όπως και να το κάνουμε, ο φετινός τελικός του Κυπέλλου έχει μία πολύ ωραία ιστορία να τον συνοδεύει.
Μήτρογλου εναντίον Βαλβέρδε!
Και αυτή δεν είναι άλλη από τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ναι, ξέρω και τις επόμενες ημέρες θα το διαβάσω και θα το ακούσω ότι στον τελικό δεν παίζει ο Βαλβέρδε εναντίον του Μήτρογλου, αλλά ο Ολυμπιακός εναντίον του Ατρομήτου.
Παρά ταύτα η ωραία ιστορία παραμένει ωραία. Θα παίξει καλά ο Μήτρογλου, θα σκοράρει, θα πανηγυρίσει και πως αν σκοράρει; Αυτά θα είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που θα συζητάμε μέχρι να γίνει ο τελικός. Και είναι μία όντως όμορφη και ποδοσφαιρική αντιπαράθεση, την οποία παρεμπιπτόντως πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα επιτρέψει να την δούμε και ας υπάρχει συμφωνία να μην παίζει αυτός και ο Τάτος στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.
Και πιθανόν να δούμε και ωραίο παιχνίδι, διότι πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν και ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Ναι, προφανώς και υπάρχει φαβορί και είναι ο Ολυμπιακός, αλλά υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να δούμε έναν σπουδαίο και από άποψη θεάματος, τελικό.
Και ο Ατρόμητος που φτάνει σε αυτόν για δεύτερη συνεχόμενη φορά, έχοντας αποκλείσει τρεις ομάδες που το ήθελαν πάρα πολύ το τρόπαιο -τον Άρη, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και χθες τον Αστέρα Τρίπολης- μας έχει (από)δείξει ότι κόντρα και σε καλύτερους αντιπάλους από αυτόν έχει τον τρόπο.
ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: