Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η αλήθεια του Αγουέρο!!

Η αλήθεια του Αγουέρο
Εξηγήσεις για τον «χαζό τραυματισμό», όπως τον σχολίασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ένιωσε την ανάγκη να δώσει ο Κουν Αγουέρο. Ο Αργεντινός αποκάλυψε τον τρόπο που αυτός προκλήθηκε στην πραγματικότητα, απατώντας στα δημοσιεύματα που τον... κατηγορούσαν ότι τον έπαθε παίζοντας με το παιδί του.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην αναμέτρηση των «πολιτών» με την Τσέλσι και από τότε έχει ήδη χάσει δύο παιχνίδια, απέναντι σε Στόουκ και Σάντερλαντ.

«Ήταν απλά ένας τραυματισμός στον αστράγαλο μου αλλά το σπρέι για τοπική αναισθησία που χρησιμοποιήθηκε, προκάλεσε ένα κάψιμο στο πάνω μέρος του δεξιού ποδιού μου. Το τραύμα έγινε χειρότερο και μάλιστα μου ανακοίνωσαν πως δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ στα ματς με Στόουκ και Σάντερλαντ. Μπορείτε να καταλάβετε πως αισθάνθηκα, όντας εκτός ομάδας, την ώρα που η ομάδα παλεύει για το πρωτάθλημα!», ανέφερε αρχικά στο προσωπικό του σάιτ και συμπλήρωσε σχετικά με τα δημοσιεύματα για το λόγο τραυματισμού του:

«Πάντα εκτιμούσα τους δημοσιογράφους και καταλαβαίνω πως η ζωή μου είναι δημόσια. Δέχομαι την κριτική, ακόμα και όταν διαφωνώ αλλά δεν θα κάθομαι να ακούω ψέματα, ειδικά όταν αμφιβάλλουν για τον επαγγελματισμό μου».

Τέλος, για την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος που συνεχίζει η ομάδα του, σχολίασε: «Είναι όντως δύσκολο να καταλάβω ότι μου συνέβη κάτι τέτοιο ενώ παλεύουμε για τον τίτλο. Θέλω να επανέλθω όσο το δυνατό γρηγορότερα και να δώσω στην ομάδα μου ότι περισσότερα μπορώ σε κάθε ματς. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, αυτός είναι ο στόχος μας και είμαι απόλυτα δεσμευμένος σε αυτό».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: