Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η πρώτη εμπειρία... (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε για την πρώτη φορά που πήγε ο Άρης σε Final 4 Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο μπάσκετ. Ποιος ήταν προπονητής και μέχρι πού έφτασαν οι Θεσσαλονικείς.
Η πρώτη εμπειρία... (ΒΙΝΤΕΟ)
Στις 5 Απριλίου του 1988, ο Άρης με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Σούμποτιτς, τον Φιλίππου και τα άλλα παιδιά του Γιάννη Ιωαννίδη δεν στάθηκε τυχερός και παρότι πήγε στη Γάνδη για το Final 4, ως το φαβορί της διοργάνωσης, δεν τα κατάφερε...
Η Τρέισερ Μιλάνο των Μάκαντου, Μενεγκίν, Μπράουν, Ντ' Αντόνι τον νίκησε στον ημιτελικό με 87-82 και στη συνέχεια κέρδισε το τρόπαιο Ωστόσο ο κόσμος του Άρη να έκλεψε με τη μεγαλειώδη παρουσία του τις εντυπώσεις.
Για τον προληπτικό Γιάννη Ιωαννίδη δεν έφταιγε ο Μακάντου και η παρέα του, αλλά η... μαύρη γάτα που είχε ως θυρεό το ξενοδοχείο «Auberge du Ρêcheur» στο οποίο κατέλυσε η αποστολή της ομάδας.
Ακόμη και σήμερα ο Ιωαννίδης κατηγορεί τον τότε έφορο Φάνη Ταρνατώρο που δεν το αντιλήφθηκε όταν έκλεισε το ξενοδοχείο.
Τρέισερ Μιλάνο – Αρης 87-82
Ημίχρονο: 45-45
ΤΡΕΪΣΕΡ ΜΙΛΑΝΟ (Φράνκο Καζαλίνι): Μακ Αντού 39, Μπράουν 28, Μενεγκίν 7, Μοντέκι 5, Πίτις 4, Ντ’ Αντόνι 2, Πρεμιέρ 2, Γκοβέρνα, Άλντι, Μπάρνια.
ΑΡΗΣ (Γιάννης Ιωαννίδης): Γκάλης 28, Σούμποτιτς 23, Γιαννάκης 15, Φιλίππου 8, Γουίτερ 6, Λυπηρίδης 2, Ρωμανίδης, Σταμάτης, Μπουσβάρος, Δοξάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: