Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Τριπλέτα όνειρο!!

Ποια άμυνα να τους σταματήσει... Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει ρυθμό, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν ακολουθούν και η τριάδα της Ρεάλ σπάει τα κοντέρ! Οι τρεις τους ξεπέρασαν τα 100 γκολ και ξεπέρασαν την καταλανική τριπλέτα του 2009!
Τριπλέτα όνειρο!

Ο Ρονάλντο δεν κάνει διακρίσεις, άφησε στην άκρη τις φήμες περί ξεκούρασης και άρχισε στο βασικό σχήμα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Εξάλλου, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί θέλει να σπάει κάθε ρεκόρ γκολ που θα βρει μπροστά του και ο... άτυχος της υπόθεσης ήταν ο σύλλογος της Κύπρου. Με δυο γκολ, το ένα με απίστευτη εκτέλεση φάουλ, ο Πορτογάλος βοήθησε στο να σπάσει ακόμα ένα... ρεκόρ που είχαν οι Καταλανοί.
Ειδικότερα, ο Κριστιάνο έφτασε τα 49 γκολ, 8 στο Champions League, 37 στο Πρωτάθλημα, 3 στο κύπελλο και ένα στο Σούπερ Καπ. Tα 49 του τέρματα λοιπόν προστέθηκαν στα 28 του Μπενζεμά και τα 24 του Ιγκουαΐν ξεπερνώντας έτσι τα 101, με την τριπλέτα της Ρεάλ να ξεπερνά τα 100 της καταλανικής τριπλέτας Μέσι-Ετό-Ανρί που είχε 100 τη σεζόν 2008-09. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ρεάλ έχει πετύχει φέτος 150 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, με τους τρεις να έχουν σκοράρει το 67.3 % των τερμάτων!!





πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: