Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Μπαλάρα και στο «Σαν Μαμές» (video)!

Μπαλάρα και στο «Σαν Μαμές» (vid)
Έτσι κι αλλιώς, τα πάντα είχαν κριθεί στη Γερμανία. Με προίκα το εκτός έδρας 4-2, η Μπιλμπάο αρκέστηκε στο 2-2 που της επέτρεψε να σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League. Δίχως άγχος οι δύο ομάδες πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα και μερικά πολύ ωραία γκολ.

Χωρίς πίεση, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με ατομική ενέργεια του Χούντελαρ, όμως πριν τελειώσει το ημίχρονο οι Βάσκοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν χάρη σε έναν παίκτη που από ανάγκη βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Γκόμες πέρασε ως αλλαγή στο 31’ (αποχώρησε στο 74’)και δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε ένα φανταστικό γκολ σουτάροντας με ανάποδο πόδι από τα αριστερά. Οι ομορφιές όμως, δεν εξαντλήθηκαν εκεί, αντίθετα συνεχίστηκαν στο «Σαν Μαμές».

Ένας παίκτης που ξέρει καλά αυτό το γήπεδο λόγω της μεγάλης καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ραούλ, με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Σάλκε, αν και οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να το διατηρήσουν για πολύ, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σουσαέτα διαμόρφωσε το 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Αουρτενέτσε, Αμορεμπιέτα, Ιραόλα, Εκίθα, Ντε Μάρκος, Ερέρα (31’ Γκόμες, 74’ Σαν Χοσέ), Χάβι Μαρτίνεθ, Γιορέντε (58’ Τοκέρο), Σουσαέτα, Μουνιαΐν.

ΣΑΛΚΕ: Oύνερσταλ, Εσκουντέρο, Χούγκλαντ, Παπαδόπουλος, Χόλτμπι (72’ Χέγκερ), Τζόουνς, Χουράδο (61’ Φαρφάν), Ματιπ, Ραούλ, Ομπάσι, Χούντελαρ.



πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: