Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Βρύζας: «Κανείς δεν θα μας στερήσει το δικαίωμα της αισιοδοξίας»

Μια ξεχωριστή ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά, διοργάνωσε με επιτυχία το τμήμα μάρκετιγκ και δημοσίων σχέσεων του ΠΑΟΚ χθες υπέρ των χορηγών της ομάδας, με ένα δείπνο προς τιμήν τους και στο οποίο παρακάθισε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ, και όλο το ποδοσφαιρικό τιμ, εκτός φυσικά από τους τιμώμενους χορηγούς και εκπροσώπους τους. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων "Rose Garden" της περιοχής Ωραιοκάστρου που ανήκει στον επιχειρηματία Κώστα Τσακίρη ο οποίος προσφέρθηκε και διέθεσε το δείπνο προς τιμήν των χορηγών του "Δικεφάλου".

Στην εκδήλωση αυτή έκανε την πρώτη του παρουσία και ο νέος εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θρασύβουλος Σαββίδης, ο οποίος είχε μια πρώτη γνωριμία με τους χορηγούς.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, στο περιθώριο της εκδήλωσης δήλωσε: "Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα πρέπει να ποντάρουμε ακόμη περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρα από ένα φόρουμ επιχειρηματικότητας που θα κάνει μέσα στην χρονιά παραθέτει δείπνο στους χορηγούς για να γνωριστούμε καλύτερα. Θα κοιτάξουμε μέσα από αυτή την συνεργασία να προωθήσουμε και τα συμφέροντα της ΠΑΕ και των χορηγών μας".

Ενώ για την πρόσληψη του εμπορικού διευθυντή τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας εξειδικευμένος άνθρωπος στο εμπορικό κομμάτι. Είναι μόνο λίγες ημέρες μαζί μας, του γίνεται ενημέρωση σε όλους τους τομείς και μετά θα εισηγηθεί τις προτάσεις του. Είμαστε αισιόδοξοι, αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς και αναλογιζόμενοι τη συγκυρία που υπάρχει πιστεύουμε ότι θα φέρουμε αρκετά έσοδα στην ομάδα".
Καλοσωρίζοντας τους χορηγούς και τους εκπροσώπους τους ο νέος εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θρασύβουλος Σαββίδης, δήλωσε: "Μπαίνω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για να προσφέρω. Αν και ήμουν στην οικογένεια σαν ιδέα τώρα μπαίνω πιο δυναμικά. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τον τομέα των υπηρεσιών και να αναπτυχθούμε περαιτέρω στη αγορά. Είναι πολύ σημαντική η σημερινή εκδήλωση γιατί οι άνθρωποι που είναι εδώ δεν είναι μόνο χορηγοί, πάνω από όλα είναι φίλοι και σύμμαχοι του ΠΑΟΚ. Ετσι θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία μαζί τους. Στο δύσκολο περιβάλλον που υπάρχει οι σχέσεις πρέπει να είναι ανταποδοτικές".

Για το πως ήρθε στον ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Είναι μία από τις μεγαλύτερες ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ είναι leader, έχει τεράστιο brand name και ένα κόσμο απαιτητικό και καλά κάνει και είναι απαιτητικός. Η περίοδος είναι δύσκολη παντού, όχι μόνο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πιστεύω όμως ότι τέτοιες περίοδοι κρύβουν μεγάλες ευκαιρίες. Πιστεύω πως μέσα από το ποδόσφαιρο στο κομμάτι μας να είναι μια διέξοδος για τον κόσμο μας. Το όνομα του ΠΑΟΚ είναι ευημέρια, αυτάρκεια, προστιθέμενη αξία και ικανοποίηση του κόσμου. Δεν μπορούμε ακόμη βέβαια να μιλήσουμε με νούμερα, είναι νωρίς, είμαι στην διαδικασία ενημέρωσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: