Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Θα βούλιαζε η… Ευρώπη σε τελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

«Θα βούλιαζε η… Ευρώπη σε τελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
Δεν φτάνει μόνο η… καρδιά που έδειξε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ώστε να νικήσει τον Παναθηναϊκό (86-85), όπως δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος απέδωσε την ήττα της ομάδας του στις λεπτομέρειες.

Μάλιστα, ο διεθνής σέντερ είπε πως θα ήταν ένα τρομερό παιχνίδι ο τελικός της Ευρωλίγκας ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Ολυμπιακό, ενώ στο τέλος άφησε ανοικτή την πόρτα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

«Σε οποιαδήποτε σειρά θα ήταν μεγάλα τα παιχνίδια και όλοι θα πίστευαν πως αποκλειστικός νικητής θα ήταν ο Παναθηναϊκός από την αρχή. Η ομάδα έδειξε ότι έχει καρδιά και ό,τι όποτε χρειαστεί θα προσπαθήσει. Όμως, δεν τον κερδίζεις έτσι τον Παναθηναϊκό, αλλά με τακτική. Είχαμε πειθαρχία αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες και δεν είναι πως έκανε ο καθένας ό,τι ήθελε. Το δεύτερο δεκάλεπτο μας κόστισε γιατί ήμασταν κακοί. Γενικά είχαμε λιγότερα λάθη, αλλά χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ, όπου εκεί φαίνεται πόσο το παλεύεις», είπε αρχικά ο Σοφοκλής Σχορτσανίτη.

Για το ενδεχόμενο να συναντηθούν στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός: «Ένας τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη μπορεί να… βουλιάξει την Ευρώπη. Σίγουρα, θα είναι ένα τρομερό παιχνίδι, όπου ελπίζω να δείξουν αθλητικό πνεύμα οι φίλοι των δύο ομάδων. Από εκεί και πέρα ας νικήσει ο καλύτερος».

Αναφορικά για το μέλλον του στη Μακάμπι και την Εθνική ομάδα: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στη Μακάμπι. Δεν έχω μιλήσει και δεν το ξέρω. Πέρασα τρεις μήνες δύσκολους, με τραυματισμούς. Με τον τρόπο που μου φέρθηκαν, όμως στη Μακάμπι, δεν μπορούσα να πω όχι. Όσον αφορά την Εθνική, αν καταφέρω και μπορέσω να δώσω τις υπηρεσίες μου, θα δώσω το παρών. Δεν ξέρω εάν θα με καλέσουν. Θέλω να είμαι καλά και να αποφύγω την εγχείρηση για να είμαι με τα παιδιά στο προολυμπιακό τουρνουά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: