Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Κοιτάζει» το παρόν ο Στραματσιόνι!!

«Κοιτάζει» το παρόν ο Στραματσιόνι
Την άποψή του ότι η Ίντερ ξαναβρίσκει τον ενθουσιασμό της εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο 36χρονος τεχνικός των «νερατζούρι» δεν δείχνει να… καίγεται για την τρίτη θέση στη Serie A που οδηγεί στο Champions League, αλλά στρέφει την προσοχή του στην απόδοση της ομάδας του παιχνίδι με παιχνίδι. «Έχουμε ξεκινήσει μία πολύ καλή δουλειά. Το βασικότερο είναι ότι έχουμε ξανά ενθουσιασμό στον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ίντερ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει 7 βαθμούς από την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League, με το νεαρό τεχνικό να δηλώνει: «Υπάρχουν πολλές ομάδες που διεκδικούν την τρίτη θέση. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το παρόν. Αυτό έχει σημασία. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε αναμέτρηση».

Για τον Στραματσιόνι η πορεία για το μέλλον περνάει από το παρόν. Για αυτόν τον λόγο το σύνθημά του από την πρώτη κιόλας μέρα του στους «νερατζούρι» είναι: «Δουλειά, δουλειά, δουλειά». Προσθέτοντας ότι οι παίκτες που θα επιλέγει σε κάθε παιχνίδι είναι αυτοί που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Αναφορικά με τις φήμες για επιστροφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην Ίντερ, ο Ιταλός τεχνικός ήταν κατηγορηματικός: «Ο Μπαλοτέλι δεν είναι παίκτης μου. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι τέτοιο τώρα. Με απασχολούν μόνο όσοι είναι στην διάθεσή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: