Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ένας βαθμός αρκεί…!!

Ένας βαθμός αρκεί…
Έναν βαθμό για να κατακτήσει μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και πρώτο από το 2008 θέλει η Σέλτικ στην αναμέτρηση με την Κιλμάρνοκ στο «Ράγκμπι Παρκ» στο πλαίσιο της 33ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην σκοτσέζικη Premier League.

Οι «Κέλτες» βρίσκονται στο +18 από τη Ρέιντζερς και απομένουν έξι αγωνιστικές (μαζί με τις πέντε των πλέι οφ), συνεπώς αν δεν χάσει, θα πανηγυρίσει τον τίτλο. Εκτός από τη διαφορά δυναμικότητας, η Σέλτικ έχει και την παράδοση με το μέρος της, έχοντας αποκτήσει πελατειακή σχέση με την αντίπαλο της στις αναμετρήσεις τους στο «Ράγκμπι Παρκ». Στα 21 εικοσιένα παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας, μετράει 18 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Η Ρέιντζερς, μετά τις δύο σερί νίκες επί των Σέλτικ και Μάδεργουελ, έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο με τη Σεντ Μίρεν στο «Αϊμπροξ», ενώ σε ό,τι αφορά τη μάχη της Ευρώπης, η Νταντί Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται εκτός έδρας από την αδιάφορη βαθμολογικά Αμπερντίν, ενώ η Μάδεργουελ ταξιδεύει στο Εδιμβούργο για να αντιμετωπίσει τη Χιμπέρνιαν, που θέλει βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή. Εκτός έδρας δοκιμασία έχει και η Χαρτς στην έδρα της ουραγού Ντανφέρμλιν, ενώ η Σεντ Τζόνστον υποδέχεται την Ινβερνές.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

Σάββατο 07/04 (17.00)
Κιλμάρνοκ-Σέλτικ (14.00)
Αμπερντίν-Νταντί Γιουν.
Ντανφέρμλιν-Χαρτς
Ρέιντζερς-Σεντ Μίρεν
Σεντ Τζόνστον-Ινβερνές

Κυριακή 08/04
Χιμπέρνιαν-Μάδεργουελ (14.30)

Η επόμενη αγωνιστική (1η των πλέι οφ)

Σάββατο 21/04 (17.00)
Σεντ Τζόνστον-Νταντί Γιουν. (14.30)
Χαρτς-Ρέιντζερς
Ινβερνές-Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν-Ντανφέρμλιν

Κυριακή 22/04
Μάδεργουελ-Σέλτικ (16.00)
Χιμπέρνιαν-Κιλμάρνοκ (17.00)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: