Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αλμπιόλ: «Μπορούμε να πάρουμε το νταμπλ»

Αλμπιόλ: «Μπορούμε να πάρουμε το νταμπλ»
Σκέψεις για την κατάκτηση όχι μόνο το πρωταθλήματος αλλά και του Champions League κάνουν ήδη οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Ραούλ Αλμπιόλ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής νιώθει πολύ αισιόδοξος για την πορεία των «μερένχες», οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Είμαστε πολύ φιλόδοξοι και έχουμε τις ικανότητες να κερδίσουμε τόσο το Champions League όσο και το ισπανικό πρωτάθλημα. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετική. Όλοι τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας. Άλλωστε αυτό φαίνεται και στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του αμυντικού της Ρεάλ.

Ο 26χρονος παραδέχεται, όμως, πως η «βασίλισσα» θα έχει δύσκολο έργο την Κυριακή που θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια.

«Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Βαλένθια, έχοντας χάσει στα τελευταία τρία ματς του πρωταθλήματος, θα προσπαθήσει πολύ να κερδίσει, γιατί θέλει να διατηρηθεί στην τρίτη θέση», δήλωσε ο Αλμπιόλ και πρόσθεσε:

«Εμείς πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν. Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια, αλλά προς το παρόν πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στο ματς με τη Βαλένθια».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: