Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Το μεγαλύτερο μαγαζί χωρίς χρέη»

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα σενάρια διοικητικής αλλαγής εξέδωσε η διοίκηση του «κυανόλευκου» ΤΑΠ. Η ανακοίνωση τονίζει: «Αναφορικά με τις φήμες που διατυπώθηκαν στον ραδιοφωνικό “αέρα“ της πόλης σχετικά με πρόθεση εξαγοράς του ΗΡΑΚΛΗ, δηλώνουμε πως δεν ασχολούμαστε με τις προσωπικές φιλοδοξίες που τυχόν έχει ο καθένας. Οποιοσδήποτε θέλει να προβάλει το όνομα του λόγω υστερόβουλων επιδιώξεων, ας το κάνει μακριά από τον ιστορικό σύλλογο μας.
Βέβαια είναι κατανοητή αυτή η συμπεριφορά, γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι το μεγαλύτερο μαγαζί της Ελλάδος χωρίς χρέη, γεγονός που τον καθιστά ελκυστικό στα μάτια διάφορων επιτήδειων. Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι κανείς δεν έχει δείξει ενδιαφέρον είτε επίσημα είτε ανεπίσημα.
Διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο που έχουμε θέσει. Έχουν απομείνει 7 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί μια δύσκολη χρονιά και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η πραγματοποίηση του σκοπού μας.
Η πορεία του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι ανοδική από εδώ και στο εξής και δεν αμφιβάλλουμε πως θα είναι πολλοί αυτοί που θα θέλουν να προβληθούν μέσω του ΗΡΑΚΛΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: