Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Δώνης: «Δεν θα είναι εύκολο να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ»

Δώνης: «Δεν θα είναι εύκολο να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ»
Ως το κρισιμότερο παιχνίδι για να διατηρηθεί ο Ατρόμητος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας χαρακτήρισε για τους «κυανόλευκους» αυτό της προσεχούς Κυριακής (8/4) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο ίσως να είναι και το πιο σημαντικό για το αν μπορούμε να διατηρήσουμε την τρίτη θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες κι έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς πρέπει να φθάσουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης για να μπορέσουμε να τον κοντράρουμε», τόνισε ο Έλληνας προπονητής, που εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φθάσαμε στον τελικό και γενικώς από την στιγμή που το καταφέραμε το έχουμε απολαύσει και συνεχίζουμε να το απολαμβάνουμε. Έχουμε μέρες μπροστά μας μέχρι τον τελικό και πρέπει να επικεντρωθούμε στους πολύ μεγάλους στόχους σε ότι αφορά το πρωτάθλημα και το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο», τα λόγια του.

Μοίρασαν εισιτήρια σε μαθητές

Στο 13ο Γυμνάσιο Περιστερίου βρέθηκε την Παρασκευή (6/4) αντιπροσωπεία του Ατρόμητου και πιο συγκεκριμένα οι Φρανσίσκο Ζουέλα, Ματίας Ιγκλέσιας και Πίτου Γκαρσία. Οι τρεις ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα και μοιράσουν στους μαθητές εισιτήρια του κυριακάτικου (8/4) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, διαπιστώνοντας από κοντά την πολύ μεγάλη αγάπη που νιώθει η νεολαία του Περιστερίου για την ομάδα της πόλης.

*Εκατό αρνιά σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης θα προσφέρει τη Μεγάλη Δευτέρα (9/4) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου «Από Καρδιάς» η ΠΑΕ Ατρόμητος, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Την αντιπροσωπεία της ομάδας θα αποτελούν ο προπονητής Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Νάστος, Ανδρέας Τάτος, Σωκράτης Φυτανίδης και Ηλίας Αναστασάκος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: