Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

"Η σιωπή μας δεν σημαίνει αδυναμία"

Στην ΠΑΕ Άρης παρακολουθούν με διακριτικό τρόπο όσα διαδραματίζονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα στον περίγυρο της ομάδας, όπως και τα «βέλη» που δέχονται από διάφορες πλευρές.
"Η σιωπή μας δεν σημαίνει αδυναμία"
Δεν πρόκειται να απαντήσουν, όμως. Όχι στην παρούσα φάση, τουλάχιστον. Για τη διοίκηση προέχουν άλλα ζητήματα που προέχει να διευθετηθούν, από τα να ρίξει νερό στον μύλο της εσωστρέφειας που κάποιοι συντηρούν, σίγουρα όχι προς όφελος του Αρη (μετά την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης στην ΕΠΟ, τη Δευτέρα θα γίνουν οι πληρωμές στους παίκτες).
Από το σημείο αυτό όμως, μέχρι του να θεωρούν κάποιοι ότι η σιωπή της διοίκησης σημαίνει ισοδυναμία, η απόσταση είναι μεγάλη. «Ολοι θα πάρουν τις απαντήσεις τους την ώρα που πρέπει και με αποδείξεις» διαρρέει από την «κίτρινη» ΠΑΕ, που δεν θα σκοπεύει να αφήσει καμία αιχμή αναπάντητη. Αυτό που ενοχλεί περισσότερο τους ανθρώπους του ΑΡΗ είναι ότι φτάνουν μερικοί στο σημείο να αμφισβητήσουν το ήθος και την εντιμότητα του προέδρου της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, του κ. Ζαμπέτα, του κ. Παπαϊωάννου και του κ. Πόππη. «Θα τους επιστρέψουμε τη λάσπη σύντομα…» τονίζουν κύκλοι της ΠΑΕ, συμπληρώνοντας ότι «δεν δικαιούνται να ομιλούν μερικοί, και ιδιαίτερα ο πρώην, που άφησαν χρέη 10 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία πληρώνει η τωρινή διοίκηση. Μήπως τα ξεχάσανε;».
Σε θέση αναμονής βρίσκεται και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, που «βάλλεται» επίσης από τα ίδια «κέντρα». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν κι αυτός να τοποθετηθεί τις επόμενες μέρες, γιατί επιχειρείται μία πλήρης απαξίωση του έργου του από ανθρώπους που έχουν κοντή μνήμη. Φυσικά, ούτε το έργο της διοίκησης μπορεί να μηδενιστεί, ούτε αυτό του κ. Κόντη, από κύκλους που θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα ενώ δεν έχουν ουσιαστικές λύσεις να προτείνουν.
Στάση αναμονής τηρεί και η «Κοινωνία Μελών ΑΡΗ». Η διοίκηση της τελευταίας δεν θέλει αυτή τη στιγμή να ρίξει λάδι στη φωτιά, αλλά σύντομα κι αυτή θα «απαντήσει» με εμφατικό τρόπο σε όσα τις καταλογίζουν όλοι αυτοί που αρέσκονται να επενδύουν στην καταστροφολογία και να μηδενίζουν τα πάντα…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: