Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Παχατουρίδης: «Θα παίξει Champions League ο Ατρόμητος»

Παχατουρίδης: «Θα παίξει Champions League ο Ατρόμητος»
Την πεποίθηση πως ο Ατρόμητος θα παίξει στα προκριματικά του Champions League, εξέφρασε ο Θοδωρής Παχατουρίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Παίδων τόνισε πως το πιο σημαντικό στοιχείο στην ομάδα του Περιστερίου είναι η εμπιστοσύνη του κυρίου Σπανού στον Γιώργο Δώνη και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Απόσπασμα από όσα είπε ο Θοδωρής Παχατουρίδης στους «Insiders» και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για το αν βοηθά ο Φερνάντο Σάντος τις μικρότερες Εθνικές ομάδες: «Βεβαίως πολλές φορές. Το σημαντικότερο είναι ότι έρχεται και βλέπει τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό όταν ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών να έρχεται και να βλέπει την προπόνηση. Κίνητρο για τα παιδιά και δείχνει τη σημασία της Εθνικής».

Για το αν είναι καλύτερες οι συνθήκες που δουλεύουν τα παιδιά, απ’ ότι στο παρελθόν: «Είναι πιο καλά εκπαιδευμένα και δουλεύουν περισσότερο. Αυτό οφείλεται και στις υποδομές των ομάδων. Είναι πιο καλά προετοιμασμένα και είναι πιο εύκολο για την Εθνική ομάδα αυτό. Έχει βελτιωθεί γενικά το επίπεδο. Η αξιολόγηση γίνεται στην αρχή από τις Ενώσεις, από τους περιφερειακούς προπονητές. Μιλάμε γύρω στα 250-260 παιδιά. Έχεις την ευκαιρία να δεις ό,τι καλύτερο και να τα αξιολογήσεις».

Για το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας: «Δεν μας ικανοποίησε το φετινό επίπεδο. Όλα όσα περνά η χωρά, μας έχουν κάνει να είμαστε πιο επιεικείς».

Για τα παιδιά που αγωνίζονται στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας: «Είναι τα παιδιά του ’93, που μαζί με τον Λεωνίδα Βόκολο είχαμε πάει στα τελικά της Ευρώπης. Είναι ό,τι καλύτερο μας έχει τύχει, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τα παιδιά να παίζουν στη Σούπερ Λίγκα. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο θετικό στην ποδοσφαιρική κοινωνία».

Για το ποια ομάδα ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα: «Από την πορεία του στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός -χωρίς να μεροληπτώ- ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος».

Για το αν υπήρξε κάποια ευχάριστη έκπληξη φέτος: «Ο Ατρόμητος ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Το πιο σημαντικό σε αυτή την ομάδα είναι η εμπιστοσύνη του Σπανού στον Δώνη. Πιστεύω πως ο Ατρόμητος θα παίξει στα προκριματικά του Champions League. Ο Δώνης είναι στον τρίτο χρόνο και φαίνεται η δουλειά του από τα αποτελέσματα της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: