Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Βρύζας: «Να ποντάρουμε στις προσωπικές σχέσεις»

Βρύζας: «Να ποντάρουμε στις προσωπικές σχέσεις»
Στην σημαντική συνεισφορά των χορηγών, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αναφέρθηκε ο Ζήσης Βρύζας στο περιθώριο του δείπνου που παραθέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εταιρείες που στηρίζουν τον σύλλογο.

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ:

«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία πρέπει να ποντάρουμε στις προσωπικές σχέσεις. Στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε εκτός από το επιχειρηματικό φόρουμ που θα γίνει προσεχώς, να παραθέσει αυτό το δείπνο για να αποκτήσουμε στενότερη επαφή και να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ και των χορηγών με τον καλύτερο τρόπο», σχολίασε στο περιθώριο της εκδήλωσης, ενώ για την πρόσληψη του Θρασύβουλο Σαββίδη στην θέση του εμπορικού διευθυντή, ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι και πλέον υπάρχει ένας εξειδικευμένος άνθρωπος για να το χειρίζεται. Ο κ. Σαββίδης βρίσκεται μόλις μερικές μέρες στο πόστο του, ενημερώνεται και σύντομα θα καταθέσει τις προτάσεις του για να κινηθούμε στη σωστή κατεύθυνση».

Κλείνοντας, είπε: «Είμαστε αισιόδοξοι, αυτό το δικαίωμα δεν μα το στερεί κανείς. Αναλογιζόμενοι τη συγκυρία και με ρεαλισμό θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: