Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ρονάλντο: «Πάνω από όλους Ρεάλ-Μπάρτσα»

Ρονάλντο: «Πάνω από όλους Ρεάλ-Μπάρτσα»
Η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα θα αποτελέσουν το ζευγάρι του φετινού τελικού του Champions League, όπως δήλωσε ο Ρονάλντο στο «Skysports». Ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός εξήγησε τους λόγους που οι «μερένχες» θα ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου και θα αντιμετωπίσουν τους Καταλανούς στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλή κατάσταση και, παρά το γεγονός ότι τα ματς με τη Μπάγερν Μονάχου θα είναι πολύ δύσκολα, νομίζω ότι είναι ανώτερη», ανέφερε αρχικά και μίλησε για τον Ζοσέ Μουρίνιο:

«Έχει νοοτροπία νικητή και μία εκπληκτική ικανότητα να το μεταδίδει αυτό και στους παίκτες του. Η Ρεάλ έχει γίνει ένας σπουδαίος σύλλογος που είναι ικανός να κατακτήσει τα πάντα. Ο Μουρίνιο θα συνεχίσει στη Ρεάλ. Δεν νομίζω ότι θα φύγει, τουλάχιστον μέχρι να πετύχει όλους τους στόχους του».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο κλήθηκε να σχολιάσει ποιες ομάδες περιμένει να δει στις 19 Μαΐου στην «Αλιάντς Αρίνα»: «Η Ισπανία υποφέρει από την οικονομική κρίση αλλά οι δύο αυτές ομάδες είναι πολύ πιο πάνω από τις υπόλοιπες. Ο τελικός του Champions League θα είναι μεταξύ τους».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: