Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Σαββίδης: «Από τον ΠΑΟΚ έχεις απαιτήσεις»!

Σαββίδης: «Από τον ΠΑΟΚ έχεις απαιτήσεις»!
Την δυναμική του ΠΑΟΚ επισήμανε ο νέος εμπορικός διευθυντής του, Θρασύβουλος Σαββίδης στο περιθώριο εκδήλωσης προς τους χορηγούς του συλλόγου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι leader στον κλάδο της, ένα μεγάλο brand name με απαιτητικό κόσμο, που πρέπει να είναι απαιτητικός», ανέφερε μεταξύ άλλων.


Οι δηλώσεις του νέου εμπορικού διευθυντή του ΠΑΟΚ:

Αρχικά σχολίασε: «Για την ΠΑΕ η εκδήλωση είναι πολύ σημαντική, διότι οι χορηγοί είναι πάνω απ’ όλα φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και στρατηγικοί σύμμαχοι. Θέλουμε συνεργασία, να είναι ευχαριστημένοι και να έχουμε όλες οι πλευρές οφέλη. Οι σχέσεις πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα ανταποδοτικές για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Εν συνεχεία επισήμανε πως «η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι leader στον κλάδο της, ένα μεγάλο brand name με απαιτητικό κόσμο, που πρέπει να είναι απαιτητικός. Η περίοδος είναι δύσκολη για όλους, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Για μένα, τέτοιες περίοδοι κρύβουν ευκαιρίες και το ποδόσφαιρο αν το διαχειριστούμε σωστά μπορεί να είναι λύση και διέξοδος για τις ανάγκες του κόσμου. Το όραμα του ΠΑΟΚ επιγραμματικά είναι ευημερία, αυτάρκεια προστιθέμενη αξία, ικανοποίηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: