Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Μαντσίνι: «Αν ήμουν συμπαίκτης με τον Μπαλοτέλι... θα τον χτυπούσα»

Μαντσίνι: «Αν ήμουν συμπαίκτης με τον Μπαλοτέλι... θα τον χτυπούσα»
Πως θα αντιδρούσε στις «τρέλες» του Μάριο Μπαλοτέλι και πως δε θα μπορούσε να ελέγξει τον εκνευρισμό του, παραδέχτηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.«Εάν έπαιζε με μένα 10 χρόνια πριν,θα τον χτυπούσα μία φορά στο κεφάλι κάθε μέρα», ήταν τα λόγια του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

Παρά τα προβλήματα συμπεριφοράς του,όμως,ο Ιταλός αναγνωρίζει την αξία του Μπαλοτέλι ως ποδοσφαιριστή και προσπαθεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα «θέματά» του.

«Ως παίκτης ο Μάριο μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης. Δε επιθυμώ για εκείνον να χάσει το ταλέντο του. Παρά τη συμπεριφορά του είναι ένας παίκτης, ο οποίος δεν πρέπει να χάσει την ποιότητα του.» δήλωσε ο τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως σε κάθε μεγάλο παιχνίδι έχει παίξει πολύ καλά .Το πρόβλημά του είναι η συγκέντρωση και προσπαθούμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό ώστε να το βελτιώσουμε. Μιλάω μαζί του κάθε δύο μέρες. Όχι σε καθημερινή βάση γιατί αν το έκανα αυτό θα χρειαζόμουν ψυχίατρο!».

Ο Μαντσίνι,βέβαια,πιστεύει πως και τα μέσα ενημέρωσης υπερβάλλουν και εκθέτουν τον 21χρονο επιθετικό με την παραμικρή ευκαιρία.

«Κάθε φορά που ο Μάριο κάνει κάτι, το παρουσιάζουν λες και ξεκινάει πόλεμος. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι εντός και εκτός γηπέδου που κάνουν χειρότερα από τον Μάριο, αλλά κανείς δε λέει τίποτα γι αυτούς. Ίσως γιατί παίζουν σε κάποια σημαντική ομάδα ή δεν προκαλούν τόσο το ενδιαφέρον όσο ο Μάριο», είπε ο 47χρονος προπονητής.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: