Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Γιαννακόπουλος: «Είμαι φόλα Παναθηναϊκός»

Γιαννακόπουλος: «Είμαι φόλα Παναθηναϊκός»
Την… αιώνια πίστη του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (86-85).

«Είμαι φόλα παναθηναϊκός», τόνισε ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, όπου στη συνέχεια εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού.

Στη αρχή ο κ. Γιαννακόπουλος ερωτήθηκε για το τι έφταιξε και έγινε… θρίλερ η πρόκριση: «Ήταν η αστοχία στις τέσσερις βολές. Ευτυχώς ο Δημήτρης είχε υπομονή στην τελευταία φάση, όπου έβαλε τις βολές και πήραμε το παιχνίδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπηρετώ τον Παναθηναϊκό για 20 ολόκληρα χρόνια και πάντα λέω πως εάν δεν ακούσουμε το σφύριγμα του διαιτητή τότε δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα ήθελα να πως στον κόσμο ότι είμαι φόλα Παναθηναϊκός και ότι θα πεθαίνω για τον Παναθηναϊκό».

Για τον αν θα είναι καλύτερα με τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας: «Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι και δύο ελληνικές ομάδες πήγανε στο Final 4, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και ότι αυτή θα κατακτήσει τον τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: