Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ραούλ: «Ισπανικές ομάδες και στους δύο τελικούς»

Ραούλ: «Ισπανικές ομάδες και στους δύο τελικούς»
Ικανοποιημένος από το γεγονός πως πέντε ισπανικές ομάδες έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Champions League (δύο) και του Europa League (τρεις) εμφανίστηκε ο Ραούλ, παρότι η Σάλκε αποκλείστηκε από τη συνέχεια της δεύτερης διοργάνωσης από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

«Ήταν δύο σπουδαία ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν πολύ να περάσουν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Χάσαμε είκοσι λεπτά στη Γερμανία, αλλά χρειάζεται να συγχαρούμε την Αθλέτικ. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και να κατακτήσουν το Europa League», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός επιθετικός και πρόσθεσε:

«Είναι στα χέρια του σπουδαίου προπονητή και των ποδοσφαιριστών των λαμπρό παρόν και μέλλον της ομάδας. Υπάρχουν δύο περίπλοκα παιχνίδια με την Μπάγερν, τα οποία θα είναι αρκετά όμορφα και θέλω να δω το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου».

Καταλήγοντας, ο 35χρονος παίκτης τόνισε: «Το γεγονός ότι πέντε ομάδες από την Ισπανία έχουν φτάσει στα ημιτελικά δύο διοργανώσεων δείχνουν τις δυνατότητες του πρωταθλήματος της χώρας. Ελπίζω να υπάρξουν τελικοί με ισπανικές ομάδες τόσο στο Europa League όσο και στο Champions League».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: