Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Λουίς Ενρίκε: «Αν δεν νικήσουμε την Λέτσε, χάθηκαν όλα»

Λουίς Ενρίκε: «Αν δεν νικήσουμε την Λέτσε, χάθηκαν όλα»
Ιδιαίτερα κρίσιμο χαρακτήρισε για την Ρόμα το αυριανό (Σάββατο 7/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την Λέτσε για την ιταλική Serie A, ο Λουίς Ενρίκε.

Οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την τρίτη, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως τόνισε ο ισπανός τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, η νίκη είναι επιτακτική προκειμένου η ομάδα του να διατηρήσει τις ελπίδες για έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Ακολουθεί μία πολύ κρίσιμη βδομάδα για εμάς. Δεν ξέρω πόσες νίκες είναι αρκετές για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, προσωπικά έχω επικεντρωθεί στο να κερδίσουμε την Λέτσε και δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο. Είναι επιτακτικό να πάρουμε την νίκη. Αν δεν γίνει αυτό τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ. Σίγουρα με απασχολεί η ποιότητα του αντιπάλου και το γεγονός ότι χρειάζεται επίσης οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο 41ετών προπονητής των Ρωμαίων.

Σχετικά με τη γενικότερη απόδοση των παικτών του πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει αλλά αν παίζουμε καλά θα είναι πιο εύκολο να εξασφαλίσουμε μία θέση στην Ευρώπη. Περιμένω καλή απόδοση από τους παίκτες μου. Γενικότερα παρουσιάζουμε βελτίωση και είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω. Όσο για αύριο θα παίξουν εκείνοι που θεωρώ ότι είναι καλύτεροι για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: