Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

"Αυτή η ομάδα έχει αρχ..."!

Στα ...Ατρόμητα μπαλάκια αναφέρθηκε ο Κώστας Μήτρογλου μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου...

"Αυτή η ομάδα έχει αρχ..."!
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου στη «SportDay»

-Έτσι όπως εξελίχθηκε ο ημιτελικός, πίστεψες ότι θα έρθει ο αποκλεισμός;

«Όχι, δεν το πίστεψα ούτε σε μία στιγμή. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας. Είμαστε καταπληκτική ομάδα, έχουμε δουλέψει γι' αυτές τις επιτυχίες και ήμουν σίγουρος ότι θα φεύγαμε από την Τρίπολη με την πρόκριση. Δεχτήκαμε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο το 2-1, αλλά μετά κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, κάναμε ευκαιρίες και ήμασταν καλύτεροι. Θα το βάζαμε το γκολ, όπως και να 'χει».

-Αγχωθήκατε όμως. Παρ' όλο που ξεκινήσατε καταπληκτικά.

«Παίζαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας. Αλλά να σου πω κάτι. Εγώ δεν αγχώθηκα καθόλου, ούτε ένα λεπτό. Γιατί ξέρω την ομάδα μου. Δείξαμε αρχ... Αυτή η ομάδα έχει αρχ... Μη γελάς. Ετσι είναι. Αυτό πρέπει να πούμε. Το δείξαμε και σήμερα (σ.σ.: την Τετάρτη). Κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, γιατί αυτή είναι η αλήθεια».

-Πέτυχες πάλι το νικητήριο γκολ. Είναι διαφορετικό απ' τα προηγούμενα;

«Ναι, φυσικά και είναι. Και απ' τα 16 γκολ του πρωταθλήματος, αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί μας έστειλε στον τελικό και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Σίγουρα το ξεχωρίζω απ' όλα τα υπόλοιπα. Είναι διαφορετικό, είναι σίγουρα το πιο σημαντικό φετινό γκολ που έχω σημειώσει».

-Και τώρα τελικός. Καιρό τώρα ρωτάει όλος ο κόσμος τι θα γίνει στον τελικό με τον Ολυμπιακό κι αν θα παίξεις. Λοιπόν, θα παίξεις;

«Τι να σου πω, δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι πως θέλω να παίξω και να πάρουμε το Κύπελλο. Αυτό σκέφτομαι. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε έναν τελικό. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μη θέλει. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά εγώ θέλω πολύ να παίξω».

-Έχεις σημειώσει πάρα πολλά γκολ φέτος. Κρατάς μερικά και για το Euro του καλοκαιριού;

«(Γέλια). Δεν ξέρω, δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Ο κ. Σάντος είναι αυτός που ξέρει καλύτερα και εκείνος θα αποφασίσει. Δεν θέλω να πω τίποτα πάνω σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: