Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Μόνο το πρωτάθλημα μας νοιάζει»

«Μόνο το πρωτάθλημα μας νοιάζει»
Έτοιμοι να… ξεχάσουν τον αποκλεισμό τους από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι παίκτες της Μίλαν, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός προπονητής θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να κόβουν πρώτοι το… νήμα της φετινής Serie A, παρά την πίεση της Γιουβέντους. «Έχουμε ξεχάσει τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα», είπε ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας.

Και συνέχισε: «Ήδη από το ματς κόντρα στην Φιορεντίνα, πρέπει να σκεφτόμαστε τα εναπομείναντα παιχνίδια και πως θα κατακτήσουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται».
Παράλληλα, ο Αλέγκρι έκανε λόγο για την περσινή αντίδραση της Μίλαν στο πρωτάθλημα, αλλά και για την… κόντρα τίτλου με τη Γιουβέντους: «Πρέπει να αντιδράσουμε όπως και πέρυσι. Όταν είχαμε από πίσω μας τόσο την Ίντερ, όσο και τη Νάπολι. Έχουμε 64 βαθμούς τους οποίους δεν μας τους χάρισε κανείς» είπε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε:

«Θα είναι μια συναρπαστική “μάχη” ανάμεσα σε εμάς και τη Γιουβέντους, ωστόσο υποχρέωσή μας είναι να τερματίσουμε μπροστά από εκείνους ακόμα και με ένα βαθμό διαφορά».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: