Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Του έλειψε ο γερός Νέρι!!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Μεξικανός θα σφίξει τα δόντια για το καλό του Άρη.
Του έλειψε ο γερός Νέρι
Από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Νέρι αντιμετωπίζει πρόβλημα και αυτό έχει στοιχίσει στους "κίτρινους", αλλά και στον ίδιο τον Μεξικανό.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Νέρι Καστίγιο θέλει να δώσει το παρών στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Μπορεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να χάσει ακόμη έναν αγώνα του ΑΡΗ. Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μεξικανός του "φρέναρε" την ανοδική πορεία που είχε με τους "κίτρινους" στις αρχές του 2012. Όσο ο Νέρι ήταν γερός, έβγαζε "φωτιές". Όλοι θυμούνται το εκπληκτικό του σερί με τα συνεχόμενα γκολ και πόσο βοήθησε τον ΑΡΗ να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία. Από την στιγμή που τραυματίστηκε σίγησε και οι "κίτρινοι" έχασαν το "πολυβόλο" τους.
Από το ματς με τον ΠΑΟΚ μέχρι και σήμερα, ο 28χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από το συγκεκριμένο πρόβλημα, γεγονός που δεν του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί όπως θέλει και να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Ο λόγος που δεν ξεπέρασε οφείλεται κυρίως στο γεγονός, ότι έβαζε πάνω απ΄ όλα την ομάδα παρά το πρόβλημα του. Έθετε δηλαδή τον εαυτό του στη διάθεση του προπονήτη του, αν και τραυματίας. Το γεγονός ότι θέλει πως και πως να αγωνίζεται φανερώνει το πάθος του και την θέληση του για το ποδόσφαιρο αλλά και ότι στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα. Κάτι εξάλου που θα κάνει και την Κυριακή.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: