Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Μπλατ: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον… Διαμαντίδη»

Μπλατ: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον… Διαμαντίδη»
Το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Δημήτρη Διαμαντίδη έπλεξε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (86-85).

«Μου αρέσει ως άτομο, αλλά δεν θέλω να τον ξαναδώ», είπε για τον αρχηγό των «πρασίνων» -με αρκετή δόση χιούμορ- ο προπονητής της «ομάδας του λαού», ο οποίος τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του.

«Πρώτα απ' όλα, πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Ομπράντοβιτς και στον Δημήτρη Ιτούδη. Έκαναν εξαιρετική δουλειά καθ’ όλη τη σειρά. Καλή τύχη στο Final 4. Ήταν απ' τις μεγαλύτερες σειρές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Και σε έναν πολύ μεγάλο παίκτη, απ' τον οποίο δεν μπορώ να ξεφύγω, απ' τον Διαμαντίδη. Μου αρέσει ως άτομο, αλλά δεν θέλω να τον ξαναδώ. Είναι πολύ καλός παίκτης, ήταν ο MVP πέρυσι, ίσως είναι και φέτος. Οι μεγάλοι παίκτες εμφανίζονται στις μεγαλύτερες αναμετρήσεις. Είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ δε συνεχίζει, αφού μαζί με τον Παναθηναϊκό είμαστε απ' τις καλύτερες στην Ευρώπη. Προφανώς ήταν λίγο καλύτερος. Ψάχνω κάτι έξυπνο να πω, αλλά δεν μου έρχεται. Μπράβο στον κόσμο, δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Του αποδίδω τα εύσημα, δεν έγινε τίποτα άσχημο, είναι τιμή που αγωνιστήκαμε μπροστά σε αυτό το κοινό. Η σειρά ανέδειξε ό,τι καλύτερο έχει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και βοήθησε ο κόσμος με τη σειρά του», δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ και συμπλήρωσε:

«Θα είχα κλειδώσει τον Διαμαντίδη στο ξενοδοχείο. Μακάρι να σουτάραμε καλύτερα, είχαμε πολλά ανοιχτά και τα χάσαμε. Ιδίως στο 2-2. Αλλά μόνο περήφανος είμαι για τους παίκτες μου, που αγωνίστηκαν τόσο δυνατά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: