Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη!!

Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη
Τέσσερις μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στη Βεστφαλία, που πιθανότατα θα κρίνει και τον τίτλο στην Bundesliga, Ντόρτμουντ και Μπάγερν δίνουν ματς επίσης μεγάλης σημασίας για την 29η αγωνιστική.

Οι πρωταθλητές και πρωτοπόροι βρίσκονται πλέον μόλις στο +3 από τους Βαυαρούς και δοκιμάζονται στη «Φόλκσβαγκεν Αρένα» από την ανεβασμένη και με ευρωπαϊκές βλέψεις Βόλφσμπουργκ. Ο Μάριο Γκέτσε ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από μακρά απουσία για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες. Μεγάλος απών για τους «λύκους» του Φέλιξ Μάγκατ θα είναι ο Τόμας Χίτσλσπεργκερ.

Η Μπάγερν έχει θεωρητικά πολύ πιο εύκολο έργο υποδεχόμενη την Άουγκσμπουργκ με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Οι τραυματίες Μπρένο, Βαν Μπούιτεν και ο τιμωρημένος Λουίς Γκουστάβο θα λείψουν από την ομάδα του Γιουπ Χάινκες.

Σάλκε και Ανόβερο μονομαχούν μόλις τρεις μέρες μετά τους επαναληπτικούς των προημιτελικών του Champions League απέναντι σε Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα, ενώ το Αμβούργο, που πλέον μάχεται για τη σωτηρία του, υποδέχεται τη Λεβερκούζεν, που έχει ξεχάσει το στόχο της τετράδας και παλεύει για να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Μάλιστα μετά την απόλυση του Ρόμπιν Ντουτ στον πάγκο των «ασπιρίνων» θα βρίσκεται ο Σάμι Χίπια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7/4 (16:30)

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ
Κολωνία-Βέρντερ Βρέμης
Στουτγκάρδη-Μάιντς
Φράιμπουργκ-Νυρεμβέργη
Καϊζερσλάουτερν-Χόφενχαϊμ
Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ
Γκλάντμπαχ-Χέρτα 19:30

Κυριακή 8/4

Σάλκε-Ανόβερο 16:30
Αμβούργο-Λεβερκούζεν 18:30

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Μ. Τριτη 10/4 (21:00)

Χέρτα-Φράιμπουργκ
Άουγκσμπουργκ-Στουτγκάρδη
Μάιντς-Κολωνία
Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ

Μ. Τετάρτη 11/4 (21:00)

Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου
Νυρεμβέργη-Σάλκε
Χόφενχαϊμ-Αμβούργο
Λεβερκούζεν-Καϊζερσλάουτερν
Ανόβερο-Βόλφσμπουργκ


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: