Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ζέντεν: «Φαβορί η Μπαρτσελόνα»

Ζέντεν: «Φαβορί η Μπαρτσελόνα»
Η Μπαρτσελόνα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, όπως δήλωσε ο Μπόλο Ζέντεν σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας. Ο πρώην μεσοεπιθετικός των «μπλαουγκράνα» θεωρεί ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι καλύτερη από την Τσέλσι και θα περάσει εκείνη στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα καταφέρει να νικήσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Φαβορί για να κερδίσει το Champions League είναι η Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη από την Τσέλσι, αφού έχει περισσότερη ποιότητα και έχει τον δεύτερο αγώνα στο Καμπ Νου και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός άσος και πρόσθεσε:

«Το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα είναι ένας αμφίρροπος αγώνας, όμως νομίζω ότι ξέρω τι θα συμβεί. Βάζω στοίχημα πως ο τελικός της διοργάνωσης θα είναι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας ονειρεμένος τελικός ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του κόσμο».

Όσον αφορά τον νικητή του ισπανικού πρωταθλήματος, ο Ζέντεν τόνισε ότι «θα είναι η Ρεάλ, επειδή έχει αρκετούς βαθμούς προβάδισμα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: