Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Έμερι: «Αξίζει τον κόπο»

Έμερι: «Αξίζει τον κόπο»
Την άποψη ότι η Βαλένθια έχει τεράστια ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο του Europa League εξέφρασε ο Ουνάι Έμερι, μιλώντας μετά την πρόκριση της ομάδας του στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Επίσης, ο προπονητής των «νυχτερίδων» αναφέρθηκε στο γεγονός πως πέντε ομάδες από την Primera Division βρίσκονται στα ημιτελικά των διοργανώσεων της UEFA.

«Έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε την Ατλέτικο και έχουμε αρκετές πιθανότητες να αγωνιστούμε εμείς στον τελικό. Κάθε προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Πάντως, ούτε εμείς θέλαμε την Ατλέτικο, ούτε εκείνοι εμάς»., ανέφερε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι με την ικανότητα των ισπανικών ομάδων, αφού τρεις βρίσκονται πέντε από αυτές βρίσκονται στις ημιτελικές φάσεις των δύο διοργανώσεων. Αυτό, μάλιστα, είναι καλό για την εθνική ομάδα. Είναι μία πολύ καλή για να μιλήσουμε για το ισπανικό ποδόσφαιρο».

Καταλήγοντας, ο Έμερι τόνισε: «Η ομάδα δυσκολεύεται στο πρωτάθλημα και χρειάζεται να βάλουμε τέλος σε αυτό το πρόβλημα. Θα παλέψουμε, όμως, σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το υπόλοιπο της σεζόν».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: