Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Μετράει αντίστροφα ο Γουίλσιρ!!

Μετράει αντίστροφα ο Γουίλσιρ
Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους για τον Τζακ Γουίλσιρ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο Αρσέν Βενγκέρ. Σύμφωνα με τον Αλσατό τεχνικό όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Τότε θα κριθεί αν θα μπορέσει ο 20χρονος μέσος της Άρσεναλ να συμμετάσχει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Euro 2012.

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ελπίδα του Γουίλσιρ ζωντανή, χωρίς να πάρουμε ρίσκο. Μέρα με τη μέρα προσπαθούμε ώστε να ενταχθεί στην ομάδα και να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης», δήλωσε ο προπονητής των «κανονιέρηδων» σχετικά με την πορεία του παίκτη του, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος, εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Όσο για το αν θα συμμετάσχει στο Euro 2012 το καλοκαίρι; Ο Βενγκέρ εξέφρασε την πεποίθηση ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Ωστόσο θα πρέπει να είναι σε πλήρη φόρμα μέσα στο επόμενο διάστημα, για να μπορέσει να λάβει μέρος σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: