Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ντέρμπι χωρίς…αύριο!!

Ντέρμπι χωρίς…αύριο
Στο Παρκ ντε Πρενς συγκεντρώνονται τα βλέμματα στο Σαμπιονά αυτό το Σαββατοκύριακο, που διεξάγεται η 31η αγωνιστική. Η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Μαρσέιγ, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τις δύο ομάδες, για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να διατηρηθούν στην κορυφή και οι Μαρσεγέζοι για να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, την επόμενη σεζόν.

Οι πρωτευουσιάνοι του Κάρλο Αντσελότι προέρχονται από την ήττα σοκ 2-1 στην έδρα της Νανσί, ενώ η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Μονπελιέ καθώς είχε υποχρεώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο αποχαιρέτησε μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου.

Παιχνίδι που κρύβει παγίδες περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τη Λιον που υποδέχεται στο Ζερλάν την Οσέρ και θέλει τη νίκη που θα την διατηρήσει στα νώτα της Λιλ που είναι στην 3η θέση του Σαμπιονά. Την ίδια ώρα οι Λιλουά καλούνται να περάσουν από την έδρα της Μπρεστ, που παίζει τα ρέστα της για την παραμονή στην κατηγορία. Τέλος, άκρως ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η αποστολή της 6ης στον βαθμολογικό πίνακα, Σεντ Ετιέν στην έδρα της Βαλενσιέν.

Αναλυτικά η 31η αγωνιστική του Σαμπιονά

Σάββατο 7/4 20:00

Αζαξιο-Σεντ Ετιέν
Ντιζόν-Νανσί
Εβιάν-Ρεν
Μονπελιέ-Σοσό
Μπρεστ-Λιλ
Βαλενσιέν-Τουλούζ
Λιόν-Οσέρ

Κυριακή 8/4

18.00
Καέν-Μπορντό
Νις-Λοριάν
22.00
Παρι Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: