Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Τρελαίνουμε τους καρδιακούς»

«Τρελαίνουμε τους καρδιακούς»
Δεν είναι για καρδιακούς τα παιχνίδια του φετινού Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου μετά το 86-85 των «πρασίνων» επί της Μακάμπι και την πρόκριση της ομάδας στο final-4. Ο διεθνής παίκτης πρόσθεσε πως για να έχει τύχη ο «εξάστερος» στην Κωνσταντινούπολη όμως, θα πρέπει να αφήσει πίσω του τέτοιου τύπου ελαττώματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουορντ του «τριφυλλιού»:

Για την πρόκριση επί της Μακάμπι:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία, αλλά κανείς δεν το έχει χαρεί λόγω της πίεσης. Ήταν μια φανταστική σειρά και θα άξιζαν να περάσουν και οι δύο. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έχουμε κι εμείς ένα κακό ελάττωμα και τρελαίνουμε τους καρδιακούς. Συγχαρητήρια σε όλους. Μπορούμε να το γιορτάσουμε σήμερα αλλά από αύριο χρειάζεται και πάλι δουλειά».

Για το τι μπορεί να κάνει το «τριφύλλι» στο final-4:

«Να πάμε με τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Αν θέλουμε να έχουμε τύχη, επειδή πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, θα πρέπει τα κακά ελαττώματα που λέγαμε να τα κόψουμε. Να μην χάνουμε βολές και διαφορές. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντική η εμπειρία, αλλά πρέπει να είσαι ήρεμος και να έχεις και τύχη Το δεύτερο παιχνίδι εδώ το χάσαμε όχι μόνο από δικά μας λάθη αλλά και από δύο μεγάλα σουτ».

Για το ενδεχόμενο να δούμε «εμφύλιο» στον τελικό:

«Μακάρι να συμβεί, θα είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ. Μέσα στην κρίση το μπάσκετ κρατά την Ελλάδα ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: