Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Πήρα μέρος των οφειλομένων μου»

«Πήρα μέρος των οφειλομένων μου»
Οι φετινές εμφανίσεις του με τον ΑΠΟΕΛ μας «ανάγκασε» να ασχοληθούμε μαζί του, ενδεχομένως περισσότερο και από την εποχή που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Ο Γκουστάβο Μαντούκα σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε φίλαθλος της «Ένωσης», ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη λάβει μέρος των χρημάτων που του οφείλονταν, ενισχύοντας ουσιαστικά στην αίσθηση πως μπορεί να υπάρξει αισιοδοξία για την οικονομική επιβίωση του «Δικεφάλου».

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Γκουστάβο Μαντούκα στο «novasports.gr»:

Για τους λόγους αποχώρησής του από την «Ένωση» και το αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στην Ελλάδα είτε με τη φανέλα της ΑΕΚ είτε κάποιας άλλης ομάδας:

«Την εποχή που έφυγα από την ΑΕΚ σίγουρα υπήρξαν πολλοί λόγοι. Εγώ ήθελα να παραμείνω, ήμουν και πολύ καλά στην Ελλάδα. Ωστόσο κάποιοι λόγοι έδειξαν πως δεν μπορώ να παραμείνω και έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Ο ΑΠΟΕΛ επέμενε πολύ για την απόκτησή μου και με την βοήθεια του Θεού έκανα την επιλογή μου και έζησα μία εξαιρετική χρονιά με την πορεία που κάναμε. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ καλά στον ΑΠΟΕΛ και τρέφω μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην διοίκηση τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους. Επίσης και η οικογένειά μου είναι καλά. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον... Έχω μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ και είμαι φίλαθλος από μακριά και θέλω να πηγαίνει καλά. Από κει και πέρα, σίγουρα υπάρχουν ομάδες στην Ελλάδα που προσφέρουν πολύ καλές συνθήκες. Οι αποφάσεις στο ποδόσφαιρο παίρνονται σε μία στιγμή».

Για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην ΑΕΚ και το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντέμη Νικολαΐδη στην ομάδα:

«Η αλήθεια είναι πως παρακολουθώ καθώς η ΑΕΚ ήταν μία ομάδα που αποτέλεσε μέρος της ζωής μου. Σε σχέση με τα οικονομικά έχουμε κάνει αρκετές συμφωνίες. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα μέρος των οφειλομένων μου και υπάρχει καλή συνεργασία. Και εγώ κάνω ότι μπορώ για να μην έχει η ομάδα πρόβλημα και νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή σχέση και είναι σημαντικό να νοιώθω κι εγώ πως όλα θα πάνε καλά. Ο Ντέμης ήταν αυτός που με έφερε στην ΑΕΚ και τα δύο χρόνια στα οποία ήταν αυτός πρόεδρος, ήταν και τα καλύτερα που πέρασα στην ΑΕΚ. Ηταν ένας άνθρωπος που ήταν κοντά μας, μας ενέπνεε σεβασμό και έλυνε όλα τα προβλήματά μας. Μακάρι να γύριζε, γιατί ξέρει το αντικείμενο και ξέρει και την ιστορία της ΑΕΚ. Δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο πρότασης, γιατί είναι υποθετικό».

Για τα παιχνίδια που θυμάται στην καριέρα του αλλά και κάποιο δικό του γκολ που ξεχωρίζει:

«Όλα τα παιχνίδια ήταν σημαντικά, όμως λογικό είναι να θυμάμαι το γκολ με την Ρεάλ. Δύο παιχνίδια που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μου ήταν αυτό με την Μίλαν που κερδίσαμε με την ΑΕΚ 1-0, αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό που δυστυχώς χάσαμε στα πέναλτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: