Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

«Πρωταθλήτρια η Γιουνάιτεντ πριν το ντέρμπι»

«Πρωταθλήτρια η Γιουνάιτεντ πριν το ντέρμπι»
Την σιγουριά πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας πριν καν διεξαχθεί το ντέρμπι με την Σίτι(30/4) στο «Έτιχαντ», εξέφρασε ο πρώην αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», Φιλ Νέβιλ. Επίσης, αναφέρθηκε στην σημασία των παιχνιδιών με τις θεωρητικά «μικρές» ομάδες για την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο 35χρονος, έχει πανηγυρίσει 6 πρωταθλήματα σε 10 χρόνια παρουσίας στο «Ολντ Τράφορντ» και αναγνωρίζει την εμπειρία των «μπέμπηδων» να διαχειρίζονται καταστάσεις όταν έχουν προβάδισμα για το πρωτάθλημα.

«Η υπόθεση τίτλος θα έχει τελειώσει πριν το παιχνίδι στο «Έτιχαντ». Δεν είναι τα μεγάλα παιχνίδια που κρίνουν τον πρωταθλητή σε μια σεζόν αλλά τα ματς με τις «μικρές» ομάδες, όπως οι Μπλάκμπερν, Σουόνσι και Σάντερλαντ. Σε αυτό το στάδιο που βρίσκεται η Πρέμιερ Λιγκ, διακρίνεις το αληθινό πνεύμα νικητή και την ποιότητα των ομάδων που κατακτούν τίτλους. Στη Γιουνάιτεντ όλα πάνε καλά αυτή την περίοδο και έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν την κατάσταση», σχολίασε ο νυν αρχηγός της Έβερτον στο «BBC Radio Manchester’s Red Wednesday».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: