Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Τα... μπαλκόνια της Μαρίκας! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο σέξι δεν γίνεται. Φωτογραφίες και videos αδυνατούν να αποδώσουν επαρκώς το μεγαλείο της. Η διάσημη Ιταλίδα τηλεπερσόνα Μαρίκα Φρούσιο μιλάει για τα σχέδια της, τη Νάπολι, τον Μέσι, ενώ εκφράζει την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα.
Τα... μπαλκόνια της Μαρίκας! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Ξεχάστε την Λαρίσα Ρικέλμε, αγνοείστε την Μόνικα Μπελούτσι. Θαυμάστε την Μαρίκα Φρούσιο!
Μία εικόνα στην περίπτωση της Ιταλίδας celebrity ισοδυναμεί με 1000… επιφωνήματα θαυμασμού. Οι λέξεις άλλωστε ωχριούν!
Με τέτοιο παρουσιαστικό είναι καταδικασμένη να επιτύχει σε ότι κάνει. Ακόμη και αν υποφέρεις από κλειστοφοβία θα παρακαλούσες να εγκλωβιστείς μία φορά στη ζωή σου σε ασανσέρ μαζί της.


Κορμί που κόβει την ανάσα με μπόνους το υψηλό I.Q. και τις τεκμηριωμένες απόψεις της, η μελαχρινή καλλονή κόβει την ανάσα. Σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση η πληθωρική τηλεπερσόνα αποδεδειγμένα προκαλεί ταχυπαλμία.


Ποιος μπορεί άλλωστε να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία της; Παρά την αλματώδη αύξηση της δημοτικότητας της αλλά και τις εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις των videos στα οποία πρωταγωνιστεί, παραμένει εξαιρετικά προσιτή, ευγενική και σκερτσόζα.


Η Μαρίκα Φρούσιο, η οποία απειλεί με απανωτά εμφράγματα τους παρουσιαστές της ιταλικής τηλεόρασης μίλησε  για τα επαγγελματικά σχέδια της, την ομάδα που υποστηρίζει, τον Λιονέλ Μέσι, τους Ιταλούς ποδοσφαιριστές, ενώ εκφράζει την αγάπη της για την Ελλάδα!


Η μελαχρινή θεά γεννήθηκε στο Μιλάνο, όμως δηλώνει περήφανη για την καταγωγή της από τον ιταλικό νότο. Οι «Παρτενοπέι» αποτελούν μεγάλη αδυναμία της


“Η πίστη μου είναι μπλε! Είμαι ‘tifo’, φανατική οπαδός της Νάπολι. Πρόκειται για την ομάδα που ανήκει καρδιά μου. Η Νάπολι αντιπροσωπεύει την ψυχή της πόλης.



Για τους οπαδούς της είναι η ομάδα που προσφέρει όμορφο θέαμα. Με το πείσμα της κατόρθωσε να κάνει σπουδαία βήματα. Πιστεύω διαθέτει την βαρύτητα για να στεφθεί ακόμη και πρωταθλήτρια».


Για τον πιο σέξι ποδοσφαιριστή της Serie Α ψηφίζει «δαγκωτό» Λαβέτσι. Σε ότι αφορά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο εξηγεί γιατί μαγεύεται από τον Λιονέλ Μέσι.


«Ο πιο σέξι ποδοσφαιριστής νομίζω ότι είναι ο Λαβέτσι. Ο τρόπος που παίζει, τα σπριντ που τον χαρακτηρίζουν. Είναι απίστευτα σέξι. Παγκοσμίως θα έλεγα τον Λιονέλ Μέσι.



Είναι απόλυτος σούπερ σταρ του κόσμου, ο μάστερ του ποδόσφαιρου, ένας αληθινός σκηνοθέτης του γηπέδου.
Κανείς δεν μπορεί να του πάρει την μπάλα και πάντα έχει επαφή με τον αγωνιστικό χώρο. Είναι σαν να διδάσκει γεωμετρία στο γήπεδο σε ακτίνα 360 μοιρών».


Ο Μαρίκα Φρούσιο, λόγω φυσικών προσόντων θα μπορούσε να κάνει καριέρα ακόμη και στον κινηματογράφο. Η ίδια αρκείται σε μία καριέρα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια.
«Το όνειρο μου είναι να γίνω μία καλή και ανταγωνιστική τηλεπαρουσιάστρια. Δεν ονειρεύομαι το Χόλιγουντ, δεν γνωρίζω από υποκριτική.



Αν όμως μου πρότειναν να υπογράψω συμβόλαιο για να συμμετάσχω σε ταινία, θα μάθαινα αμέσως»
Στο παρελθόν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου έκαναν λόγο για την ερωτική της σχέση με τον Πίπο Ιντζάγκι. Δεν το διαψεύδει…
«Ήταν κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Μία παρένθεση που έχει κλείσει».



Η Ιταλίδα αμαζόνα, δεν ξεχνάει τις ωραίες στιγμές που έζησε στην Ελλάδα. Δηλώνει φαν της χώρας μας και εκφράζει την αλληλεγγύη της για την κατάσταση της.
«Έχω έρθει στην Ελλάδα. Μπορώ να πω είναι μία όμορφη χώρα. Υπέροχη θάλασσα, καλό φαγητό και οι άνθρωποι είναι φιλικοί.



Έχω μαγευτεί από τα λευκά σπίτια με τις μοβ μπουκαμβίλιες στους τοίχους.
Λυπάμαι όμως για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, όμως όπως βλέπετε και στην Ιταλία τα πράγματα δεν είναι επίσης καλά».



Μία από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Μαρίκα Φρούσιο ήταν κατάκτηση του Μουντιάλ 2006 από την «Σκουάντρα Ατζούρα».
Ζητήσαμε από την πανέμορφη τηλεπερσόνα να θυμηθεί πως πέρασε το βράδυ του μεγάλου τελικού με την Γαλλία.
«Εκείνη τη νύχτα θυμάμαι πόσο χαρούμενοι ήταν όλοι οι Ιταλοί. Ήμουν για δείπνο μαζί με φίλους μου. Η κατάκτηση του Μουντιάλ προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού σε όλους.
Ανοίγαμε μπουκάλια με σαμπάνια. Ήταν ένα μεγάλο πάρτι που διήρκεσε μέχρι το πρωί».
Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Μαρίκα Φρούσιο σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή



Italie: une forte poitrine pour couvrir le Mondial από TELEOBS



Marika Fruscio  the sexiest girl in the world από eksoxiko

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: