Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

"Γιατί να μην συνεχίσω και του χρόνου στον ΟΦΗ;"

Το… μήνυμα για την επόμενη χρονια έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος, δίνοντας σήμα παραμονής του στον ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική χρονιά ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο.
"Γιατί να μην συνεχίσω και του χρόνου στον ΟΦΗ;"
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ
"Φύγαμε από μια διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και αποχαιρετήσαμε τον θεσμό του κυπέλλου. Πέσαμε στην ατυχία να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας γνωρίζοντας ευθύς εξαρχής ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη. Όμως θα ήθελα να σταθώ στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου όπου ήμασταν πολύ καλοί και το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Φύγαμε λοιπόν με το κεφάλι ψηλά, ο κόσμος που είναι η δύναμη της ομάδας απέδειξε ότι αναγνωρίζει αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Και ξέρετε πολύ καλά ότι σε παιχνίδια σαν και αυτό και ειδικά με αυτήν την ομάδα πρέπει να καταθέσεις το 101%. Έγινε και σήμερα και οι παίκτες έδωσαν το κάτι παραπάνω. Και εγώ αλλά και όσο είναι στην οικογένεια του ΟΦΗ πρέπει να είναι περήφανοι για την προσπάθεια που έγινε.
Μετά από 23 παιχνίδια, πολεμήσαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι για να πάμε στον τελικό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είναι καιρός να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα προετοιμαστούμε και θα ξεκουραστούμε και πλην του Ταυλαρίδη, θα είμαστε όλοι έτοιμοι. Γνωρίζετε καλά ότι αυτό το παιχνίδι πρέπει να κερδιθεί για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ένα μπράβο στον κόσμο και αν μη τι άλλο έφυγε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι.
Αν θυμόσαστε καλά, στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα είχα πει ότι η ομάδα σε 2-3 χρόνια θα μπορεί να βάλει στόχους γιατί δεν γίνεται μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ να μην βάζει στόχους. Ξέρετε ότι η φετινή χρονιά θα ηταν σημαντική. Δεν το δέχομαι να πανηγυρίζουμε επειδή σωθήκαμε. Αλλά, είμαστε ευχαριστημένοι ότι μέσα από τις δυσκολίες η ομάδα επανήλθε στην φυσική της θέση. Θέλαμε σε μια διετία να βάλουμε στόχους. Και φέτος που δεν ξεκινήσαμε για να βάλουμε ψηλά τον πήχη, είχαμε σε κάποια παιχνίδια εξωγενείς παράγοντες που δεν μας άφησαν να προχωρήσουμε. Σημασία έχει ότι αυτό που έχουμε στο μυαλό μας το πετύχαμε.
“Γιατί να μην συνεχίσω και του χρόνου; Όμως δεν είναι της παρούσης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: