Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Έτσι ή... αλλιώς Ευρωπαίος!!

Η πρόκριση του Ολυμπιακού του ΟΦΗ σφράγισε το ευρωπαϊκό διαβατήριο του Ατρόμητου για δεύτερη φορά στην ιστορία του! Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να προκριθούν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στην Ευρώπη, κάτι που επισημοποιήθηκε με την πρόκριση τους στον τελικό του κυπέλλου σε συνδυασμό με την πρόκριση του πρωταθλητή Ολυμπιακού στον τελικό του δεύτερου τη τάξει θεσμού.
Έτσι ή... αλλιώς Ευρωπαίος!
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Champions League με αποτέλεσμα το εισιτήριο από τον θεσμό του κυπέλλου να πηγαίνει στον Ατρόμητο. Έτσι αν ο Ατρόμητος πάρει το κύπελλο θα πάρει το καλό εισιτήριο του Europa League και θα μπει απευθείας στα play off της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν στις 23 και 30 Αυγούστου.
Αν δεν κατακτήσει το κύπελλο, τότε θα εξαρτηθεί το που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη ανάλογα με τη θέση που θα κατακτήσει στα play off της Super League. Διότι αν καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στα play off τότε θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League.
Από εκεί και πέρα αν δεν πάρει την πρώτη θέση, ναι μεν θα έχει εξασφαλισμένο το εισιτήριο για το Europa League, αλλά το πότε θα μπει στη διοργάνωση θα εξαρτηθεί από τη θέση που θα καταλάβει στα ελληνικά play off.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: