Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Τι πρωτάθλημα, τι Κύπελλο!!

Τι πρωτάθλημα, τι Κύπελλο
Τι κι αν έπαιζε με τα δεύτερα;

Τι κι αν το μεγάλο παιχνίδι είναι σε μια βδομάδα;

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να περιμένει τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο για να τον νικήσει!

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με σκορ 2-0 από το Περιστέρι, με γκολ για χάιλαιτ από τον Φετφατζίδη!

Το άλλο γκολ από τον Μαρκάνο, στο τελευταίο κοουτσάρισμα στο πρωτάθλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Χωρίς βαθμούς μπαίνει στα πλέι οφ -μετά τα σημερινά αποτελέσματα- η ομάδα του Γιώργου Δώνη.



Μια βδομάδα πριν λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό του Κυπέλλου, Ατρόμητος και Ολυμπιακός έμοιαζαν να μην έχουν (σχεδόν) τίποτα να χωρίσουν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Σχεδόν τίποτα διότι οι Περιστεριώτες, ήθελαν να μπουν με +1 στα πλέι οφ και ταυτόχρονα οι «ερυθρόλευκοι» να μην επιτρέψουν σε κανέναν -με την εμφάνισή τους- να τους μπλέξει στις «ομορφιές» των τελευταίων αγωνιστικών.

Παρά το δεδομένο φρεσκάρισμα από τον Βαλβέρδε, ο Βάσκος είδε τους παίκτες του να μην αντιμετωπίζουν σαν μια υποχρέωση που πρέπει απλά να βγει το ματς. Κακά τα ψέματα όχι με διάθεση να «σκοτωθούν», ρισκάροντας μερικές μέρες πριν από τη νέα τους κόντρα που θα έκρινε ένα τίτλο.

Η υπεροχή τους αποτυπώθηκε με την κατοχή της μπάλας, περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες (κυρίως από τα άκρα) και παρομοίως τελικές προσπάθειες, οι οποίες δεν συνδυάστηκαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να μετουσιωθούν σε κάποιο τέρμα.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως ο Φουστέρ δεν εκμεταλλεύτηκε το (αυστηρό) πέναλτι που κέρδισε νωρίτερα ο Ντιόγκο. Ό,τι δεν κατάφερε ο Ισπανός πέτυχε τελικά ένας συμπατριώτης του. Ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα χρειάστηκαν οι Πειραιώτες με τον Μαρκάνο σε πρώτη φάση και τον Φετφατζίδη με ένα εξαιρετικό γκολ να «καθαρίζουν».






Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Νάστος, Τόμας, Ζουέλα, Οικονόμου, Ιγκλέσιας (65’ Δημούτσος), Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης (65’ Επστάιν), Τάτος, Μήτρογλου (71’ Καραμάνος).

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Αναστασάκος.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ (76’ Ορμπάιθ), Μόνχε, Μακούν (82’ Ποτουρίδης), Ντιόγκο.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μιραλάς.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών), Σταματόγλου (Καβάλας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: