Κυριακή 22 Απριλίου 2012

"Ζήτησα από το Θεό να με προστατέψει"!

Αποκλειστική συνέντευξη του Φαμπρίς Μουάμπα φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα "Sun", λίγες μόλις ημέρες μετά το εξιτήριο του παίκτη της Μπόλτον.
"Ζήτησα από το Θεό να με προστατέψει"!
Ο Μουάμπα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την περιπέτεια που λίγο έλειψε να του "στοιχήσει" τη ζωή, κάνοντας λόγο για "κάτι περισσότερο από ένα θαύμα".
"Ζήτησα από το Θεό να με προστατέψει και αυτός δεν με απογοήτευσε! Αυτό που συνέβη θεωρώ πως ήταν κάτι περισσότερο από ένα θαύμα. Θεωρώ πως είναι μια απόδειξη της δύναμης της προσευχής. Ήμουν για 78 λεπτά νεκρός και ακόμα και όταν με επανέφεραν στη ζωή υπήρχε το ενδεχόμενο να έχω υποστεί εγκεφαλική βλάβη.
Ωστόσο πλέον κάθομαι εδώ και μιλάμε. Κάποιος από εκεί πάνω με παρακολουθεί. Πριν το ματς, το πρωί εκείνης της ημέρας είχα προσευχηθεί μαζί με τον πατέρα μου να πάνε όλα καλά και έγινε", ανέφερε σε έντονα φορτισμένο κλίμα ο Μουάμπα, ενώ δέχτηκε να φωτογραφηθεί αποκαλύπτοντας μια τομή στο στήθος που του έγινε για την άμεση επέμβαση και επανεκκίνηση της καρδίας του σε περίπτωση οποιασδήποτε επιπλοκής.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: