Κυριακή 22 Απριλίου 2012

"Συγχαρητήρια στην Ρεάλ"

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος τόνισε ότι η σεζόν εξαρτάται πλέον από την Τσέλσι.
"Συγχαρητήρια στην Ρεάλ"
«Συγχαίρω τη Ρεάλ για τη νίκη και το πρωτάθλημα, που πλέον ουσιαστικά έχει κατακτήσει. Κάναμε πολλά λάθη. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και νομίζω ότι παίξαμε καλά. Ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ, αλλά πιστεύω πως ελέγξαμε καλά τις αντεπιθέσεις τους και δημιουργήσαμε αρκετούς κινδύνους. Ανοίγαμε σωστά την άμυνα με τον Τέγιο και τον Αλβες, αλλά κάτι μας έλειπε στην τελική προσπάθεια. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά που οι παίκτες μου ήταν κουρασμένοι και απογοητευμένοι, δεν ήμασταν κατώτεροι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν» είπε αρχικά ο 41χρονος προπονητής.
Σε ερώτηση για το αν οι επιλογές του για το αρχικό σχήμα και η μη χρησιμοποίηση των Πικέ, Φάμπρεγας, Σάντσες έκριναν το αποτέλεσμα, απάντησε. «Πιθανώς να έκανα λάθος. Ομως αν είχαμε κερδίσει δεν θα με ρωτούσατε τώρα. Αυτή ήταν η ομάδα που έκρινα ότι ήταν καλύτερο να παίξει και αυτή επέλεξα».

Οσον αφορά το επόμενο ματς των Μπλαουγκράνα κόντρα στην Τσέλσι για τον επαναληπτικό των ημιτελικών του Champions League, κατέληξε. «Θα δούμε αν το αποτέλεσμα μας επηρεάσει ενόψει Τσέλσι. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, είναι μία διαφορετική διοργάνωση. Το ματς της Τρίτης είναι τελικός και από αυτόν θα κριθεί η σεζόν. Αν αποκλειστούμε, θα μας μείνει μόνο ο τελικός του Κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: