Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πραντέλι: «Και ο Μπαλοτέλι στο Euro»

Πραντέλι: «Και ο Μπαλοτέλι στο Euro»
Τις ίδιες πιθανότητες να αγωνιστούν στο Euro 2012 έχουν ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο Αντόνιο Κασάνο και ο Φάμπιο Μπορίνι, όπως δήλωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι στο «RAI». Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι κινδύνευε να μην ταξιδέψει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας μετά την κόκκινη που αντίκρισε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, όμως εντυπωσίασε η δημόσια απολογία του.

«Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μου με τον Μπαλοτέλι, αν και για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν τον υποστηρίξαμε σε πρώτο πλάνο. Χάρηκα που ανέλαβε την ευθύνη με τις δηλώσεις του μετά το τελευταίο περιστατικό στη Μάντσεστερ Σίτι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που σηκώνονται και παραδέχονται τα λάθη τους», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας και πρόσθεσε:

«Μπορεί να επανέλθει και ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικός για την ομάδα. Εάν βρεθώ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης θα καλέσω τις… παλιοσειρές, όπως ο Τότι και ο Ντελ Πιέρο. Παρόλα αυτά, έχω ένα σχέδιο για την ομάδα και περιλαμβάνει μόνο νέους παίκτες. Θα αξιολογήσουμε κάποια νέα πρόσωπα εν όψει του Euro. Κάλεσα τον Μπορίνι τελευταία φορά, θέλοντας με αυτό να δώσω το δικαίωμα στους νεαρούς παίκτες να ονειρεύονται για αυτή τη διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: