Κυριακή 22 Απριλίου 2012

«Δεν με φοβίζει η Μπαρτσελόνα»

«Δεν με φοβίζει η Μπαρτσελόνα»
Το… μπαλάκι της πίεσης έριξε στην Μπαρτσελόνα, ενόψει του επαναληπτικού για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο μέσος της Τσέλσι, Ραμίρες. Παράλληλα, ο παίκτης των «μπλε» τόνισε ότι το ματς στο «Καμπ Νου» θα είναι το πιο σημαντικό στην καριέρα του ενώ εκθείασε τον συμπαίκτη του, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Οι Λονδρέζοι καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 από το ματς στο «Στάμφορντ Μπριζ» απέναντι στους «μπλαουγκράνα», στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης την Τρίτη (24/4).

«Δεν φοβάμαι την Μπαρτσελόνα, δεν είναι ανίκητοι. Μπορούμε να τους αποκλείσουμε. Η πίεση είναι στην μεριά τους, καθώς πρέπει να σκοράρουν και εμείς οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα μου ως τώρα. Όνειρο όλων μας είναι να βρεθούμε στον τελικό του Μονάχου και απέχουμε μόλις 90λεπτά», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος Βραζιλιάνος στην «Sun on Sunday».

Όσο για την προσφορά του Ντρογκμπά στην ομάδα, σχολίασε: «Είναι ένας επιθετικός που πάντα ανταπεξέρχεται στις πιο πολύπλοκες καταστάσεις. Το έδειξε τόσο στον ημιτελικό του κυπέλλου με την Τότεναμ, όσο και με την Μπαρτσελόνα. Πάντα θα ήθελα έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στην ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: