Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Για όλα τα γούστα…!!

Για όλα τα γούστα…
Σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ παραμένει η Γάνδη μετά την εμφατική εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-1 επί της Κορτράικ, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Βελγίου, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Ανέβηκε στη τρίτη θέση, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από τη Γκένκ, αλλά και ένα ματς περισσότερο.

Στην μεγάλη κατηγορία θα αγωνίζεται λογικά και του χρόνου η Βέστερλο, καθώς έκανε «διπλό» στο γήπεδο της Σιντ Τρούιντεν (1-4), παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με 10 παίκτες για μια ώρα παιχνιδιού και αποσπάστηκε 9 βαθμούς, στην μεταξύ τους κόντρα για την σωτηρία.

Στον πρώτο όμιλο των πλέι οφ για την πρωτιά και τα μπαράζ ενόψει μιας θέσης στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου, Σερκλ Μπριζ και Λιρς ήρθαν ισόπαλες(2-2), που διατήρησε πρώτη την ομάδα του Μπριζ, με την Λεουβέν να πλησιάζει, μετά την άνετη νίκη της επί της Μαλίν (4-2).

Στα παιχνίδια του δεύτερου ομίλου για την πρώτη θέση, η Μονς νίκησε στην έδρα της ουραγού Λόκερεν (1-2) και αύξησε τη διαφορά τις από τις υπόλοιπες ομάδες, με την Μπέρσοτ να νικάει με την σειρά της την Ζούλτε Βάρεγκεμ (3-1).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λεουβέν - Μαλίν: 4-2

Μπέρσοτ - Ζούλτε Βάρεγκεμ: 3-1

Κορτράικ - Γάνδη: 1-4

Λιρς - Σερκλ Μπριζ: 2-2

Λόκερεν - Μονς: 1-2

Σιντ Τρούιντεν - Βέστερλο: 1-4



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: