Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πέσε μέσα…!!

Πέσε μέσα…
…αν μπορείς σε πρόβλεψη!

Διότι η αυλαία δεν ‘ναι η μόνη που θα πέσει την Κυριακή στη Σούπερ Λίγκα.

Θα πέσουν και κορμιά στα Ξάνθη-Εργοτέλης και Άρης-Κέρκυρα.

Θα πέσει «γιούχα» σε περίπτωση που δεν το κάνουν οι γηπεδούχοι.

Θα πέσει οριστικά ο Παναιτωλικός, αν δεν κάνει διπλό με τον Παναθηναϊκό.

Και την ώρα που θα πέφτει η σκιά του τελικού στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός, θα πέσουν… όλοι να φάνε την ΑΕΚ αν δε νικήσει ούτε τη Δόξα Δράμας!



Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Κυριακή, 22/4 (19:00)

SKODA Ξάνθη-Εργοτέλης (ΝΕΤ)

Με το… σταυρό στο χέρι! Έτσι υπονόησε ο Απόστολος Παπουτσάκης πώς πήγαινε μέχρι σήμερα η ομάδα του, αλλά πλέον θα το κάνει και κυριολεκτικά. Η ήττα από τον Λεβαδειακό πήρε απ’ τα χέρια του Εργοτέλη την υπόθεση παραμονή και πλέον στα Πηγάδια δεν θα ψάχνει μόνο τη νίκη επί της αδιάφορης Ξάνθης. Αλλά θα σταυρώνει και τα δάχτυλα, να μην πετύχει το ίδιο η Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Άρης-Κέρκυρα (NovaSports 4)

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω! Στο άδειο (λόγω της τιμωρίας απ’ τη διακοπή με τον Αστέρα) «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης θα πρέπει να «σωθεί» απ’ την οργή των φίλων του αν επαναλάβει αδιαφορία σαν αυτή που έφερε την πεντάρα από τον Παναιτωλικό. Την ίδια ώρα η Κέρκυρα θα σωθεί σίγουρα αν συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού των τελευταίων αγώνων και με ισοπαλία εξασφαλίζει τουλάχιστον μπαράζ με τον Εργοτέλη (αν εκείνος έχει νικήσει στα Πηγάδια).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος (NovaSports 1)

Να βγει η… υποχρέωση! Στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας όπου δεν διακυβεύεται απολύτως τίποτα, Αστέρας και Πανιώνιος κλείνουν χαλαροί τη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα. Έχοντας εξασφαλίσει οι μεν την έκτη θέση (που δεν αποκλείεται να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο) και οι δε την παραμονή (μετά και την ισοπαλία με την Ξάνθη) Αρκάδες και Νεοσμυρνιώτες θα παίξουν για την… ομορφιά του ποδοσφαίρου στην Τρίπολη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Ατρόμητος-Ολυμπιακός (NovaSports 2)

Ζέσταμα! Στην πρόβα του τελικού Κυπέλλου -και πριν διεκδικήσουν την κούπα το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ- μόνο ο Ατρόμητος έχει να διεκδικήσει στο Περιστέρι. Την ώρα, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός (έστω και με αλλαγές) θα ψάχνει μια εμφάνιση πρωταθλητή σαν αυτή που έκανε στα Γιάννενα, η ομάδα του Δώνη δεν θα ψάχνει τίποτα άλλο από τη νίκη που θα του επιτρέψει να μπει με πόντο στα πλέι-οφ κι ενδεχομένως απ’ την (τιμητική) τρίτη θέση, αν δεν νικήσει ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσολάκης (Αθηνών), Σταματόγλου (Καβάλας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


Δόξα Δράμας-ΑΕΚ (Nova Highlights)

Αν ούτε τώρα, πότε; Με αντίπαλο πεσμένο (αλλά και ζημιάρη, όπως διαπίστωσε με οδυνηρό τρόπο κι ο Εργοτέλης) η ΑΕΚ δεν έχει δικαιολογία για τίποτα λιγότερο απ’ το πρώτο διπλό της από του… Άη-Γιαννιού! Αυτό που θα διεκδικήσει ενισχυμένη και με τον Γκούντγιονσεν και θα της επιτρέψει να ποντάρει σε απώλειες Ατρομήτου και ΠΑΟΚ, ώστε να εξαλείψει το βαθμολογικό τους αβαντάζ ενόψει πλέι-οφ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο


Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (NovaSports 6)

Μια είναι η ουσία, δεν υπάρχει… αδιαφορία! Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε και μαθηματικά (με το διπλό στο Παγκρήτιο) για τον Λεβαδειακό. Το δέλεαρ της τιμητικής έβδομης θέσης όμως (αν ο ΟΦΗ δεν νικήσει τον ΠΑΣ) είναι μια χαρά λόγος για τους Βοιωτούς να ψάξουν το τρίποντο. Έστω κι αν θα ‘χει τις… αντιρρήσεις του ο ΠΑΟΚ, που επέστρεψε στην τρίτη θέση και θέλει όχι μόνο να μείνει εκεί, αλλά και να κρατήσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα του ενός πόντου για τα πλέι-οφ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς


ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (NovaSports 1)

Οι τεσσάρες κι η… επτάδα! Δεν είναι μαθηματικά, είναι το ντέρμπι (όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια) σε αριθμούς. Προερχόμενος από τεσσάρα στην Κέρκυρα που «χτύπησε» άσχημα στους φίλους του, ο ΟΦΗ θέλει να τους αποχαιρετήσει με μια νίκη που θα τον κρατήσει στην έβδομη θέση. Μετά τη δική του τεσσάρα, όμως, απ’ τον Ολυμπιακό (που δεν τον πείραξε ανάλογα δεδομένου ότι είχε ήδη σωθεί) τον ίδιο ακριβώς στόχο θα έχει και ο ΠΑΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουρομπύλια (Καρδίτσας), Κούλα (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»


Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (NovaSports 3)

Η τιμή… τιμή δεν έχει! Χωρίς λεφτά, αλλά με υποδειγματική συμπεριφορά μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (τέσσερις νίκες) ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα τριών πόντων για τα πλέι-οφ. Ακόμα πιο… μονόδρομος, όμως, είναι το ματς για τον Παναιτωλικό. Που θυμήθηκε αργά να εξαγριωθεί (πεντάρα στον Άρη) και ψάχνει το θαύμα -του να νικήσει ο ίδιος και ταυτόχρονα η Κέρκυρα να χάσει απ’ τον Άρη κι ο Εργοτέλης να ΜΗ νικήσει στα Πηγάδια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: