Κυριακή 22 Απριλίου 2012

«Η καλύτερη όλων των εποχών»

«Η καλύτερη όλων των εποχών»
Την ευτυχία να είναι προπονητής της καλύτερης εθνικής Γερμανίας στην ιστορία, έχει ο Γιόακιμ Λεβ, σύμφωνα με τον Φρανς Μπεκενμπάουερ. Ο πρώην προπονητής των «πάντσερ», ωστόσο, έπλεξε και το εγκώμιο του τωρινού ομοσπονδιακού τεχνικού, λέγοντας ότι έχει μεγάλο μερίδιο στην δημιουργία αυτής της ομάδας.

«Ανέκαθεν είχαμε μία πάρα πολύ καλή εθνική ομάδα. Αλλά τώρα ο Λεβ προπονεί την καλύτερη Γερμανία όλων των εποχών. Έχει στην διάθεσή του 23 παίκτες υψηλού επιπέδου, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μπεκενμπάουερ ανέφερε επίσης ότι η εθνική ομάδα μέχρι πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει την αίγλη της στο παγκόσμιο στερέωμα, κάτι που κατάφερε να αλλάξει ο Λεβ. «Είχαμε κάποια προβλήματα στο να βγάζουμε παίκτες που θα βοηθούσαν την εθνική, με αποτέλεσμα να έχουμε χάσει την φήμη μας. Ο Γιόακιμ κατάφερε, όμως, να το αλλάξει αυτό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προώθηση νέων ταλέντων και στην εξέλιξή τους».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο επικείμενο Euro 2012, στο οποίο ευχήθηκε η Γερμανία να βρει στον τελικό την Ισπανία και να πάρει «εκδίκηση» για την κούπα που της στέρησε το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: