Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Παλικάρια μέχρι τέλους!!

Παλικάρια μέχρι τέλους
Μέχρι και το τελευταίο λεπτό της φετινής του περιπέτειας στη Σούπερ Λίγκα, ο Λεβαδειακός δεν σταμάτησε να εντυπωσιάζει.

Τα παλικάρια του Παράσχου επικράτησαν σε σούπερ ανατροπή 4-3 του ΠΑΟΚ και αντί να υποβιβαστούν –όπως τους ήθελαν οι προβλέψεις- τερμάτισαν στην 7η θέση, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί ακόμη και στο Europa League.

Πλήρωσε την υπερβολική του χαλαρότητα ο ΠΑΟΚ που λόγω αυτής της ήττας θα ξεκινήσει χωρίς βαθμούς τη διαδικασία των πλέι οφ.



Απαλλαγμένοι από το άγχος αφού είχαν ήδη πετύχει το στόχο τους, Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ πρόσφεραν αρκετά καλό θέαμα στο τελευταίο τους παιχνίδι(τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την κανονική περίοδο για τους Θεσσαλονικείς). Βέβαια, για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να περάσει ένα εικοσάλεπτο στο οποίο δεν… θαμπώθηκαν δα οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στη συνέχεια και μέσα σε ένα δίλεπτο, ήρθε από ένα γκολ για κάθε ομάδα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να προηγηθεί με τον Αθανασιάδη στο 21’, όμως ο Μπόλονι και οι παίκτες του ούτε να πανηγυρίσουν καλά-καλά δεν πρόλαβαν και ήρθε η ισοφάριση.

Αποδεικνύοντας ακόμη και στο τελευταίο ματς αυτό που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς πως στάθηκαν πραγματικά παλικάρια, οι Βοιωτοί ισοφάρισαν σχεδόν με τη σέντρα. Μετά από φάση διαρκείας ο Μελισσάς από κοντά σκόραρε, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βασιλείου, ίσως ο κορυφαίος της ομάδας του Παράσχου, με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ βρήκε δίχτυα και έβαλε ξανά τους Βοιωτούς μπροστά στο σκορ. Το ματς τελείωσε ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο από αυτόν που είχε ξεκινήσει. Με τα γκολ να πέφτουν βροχή και τα συναισθήματα να αλλάζουν σχεδόν σε κάθε φάση. Το τελικό 4-3 που διαμορφώθηκε με τέρματα των Ίβιτς (79’), Αθανασιάδη (82’) και Ναπολεόνι (86’) και Μαχαίρα στις καθυστερήσεις ήταν ακόμη μία απόδειξη των τεράστιων ψυχικών αποθεμάτων που έδειξε η ομάδα του Παράσχου, η οποία τελικά έφτασε στην έβδομη θέση του πίνακα.

Επιτυχία που ούτε να διανοηθεί δεν θα μπορούσε κανείς όταν ξεκινούσε η χρονιά και ο Λεβαδειακός φάνταζε ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Και να μην ξεχνάμε πως αν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν καταφέρουν τελικά να πάρουν το «Ο.Κ» από την UEFA, ο Λεβαδειακός θα πρέπει να ετοιμάζει διαβατήρια, καθώς θα αγωνιστεί στο Europa League.



ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς (74’ Αλεξίου), Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (59’ Μαχαίρας), Πόποβιτς, Μεντί, Ναπολεόνι, Βασιλείου.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Νικολακάκης, Κοιλιάρας, Ζαουί, Λόπεζ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (74’ Παπάζογλου), Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης (62’ Ίβιτς), Γκαρσία, Λάζαρ (46’ Γεωργιάδης), Νιμανί, Φωτάκης, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο
: Γλύκος, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, Γιάννου

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: