Κυριακή 22 Απριλίου 2012

«Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ» (video)

«Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ» (vid)
… και οι παίκτες της Τζένοα το έκαναν πράξη! Οι οπαδοί βλέποντας την Σιένα να προηγείται 4-0 μέσα στην Γένοβα στο ματς της 34ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, εξέφρασαν με ακραίο τρόπο την δυσαρέσκειά τους. Αφού πέταξαν καπνογόνα στο γήπεδο φώναξαν το γνωστό… «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ». Με την διαφορά ότι όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι παίκτες δεν το άφησαν να περάσει έτσι…

Στο 53ο λεπτό του αγώνα, ιδιαίτερα κρίσιμου για την παραμονή της Τζένοα στην κατηγορία, η Σιένα είχε ήδη φτάσει στο 4-0. Οι φανατικοί οπαδοί των Γενοβέζων δεν άντεξαν την εικόνα της ομάδας τους και… ξέφυγαν. Καπνογόνα, αντικείμενα, υβριστικά συνθήματα από την εξέδρα ανάγκασαν τους παίκτες να αντιδράσουν.

Έβγαλαν τις φανέλες, τις πέταξαν στην κερκίδα και έφυγαν… Μετά από συζητήσεις του αρχηγού της ομάδας, Μάρκο Ρόσι, οι φανέλες επιστράφηκαν το ματς ξανάρχισε και τελείωσε μετά από μεγάλη καθυστέρηση με σκορ 4-1 για την Σιένα.

Πλέον, η Τζένοα απέχει μόλις έναν βαθμό από την Λέτσε και την ζώνη του υποβιβασμού και το έργο της για παραμονή είναι εξαιρετικά δύσκολο.




πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: