Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Εργο-τέλος!!

Εργο-τέλος!
Στη Football League θα αγωνίζεται από την επόμενη χρονιά ο Εργοτέλης!

Οι Κρητικοί γνώρισαν την ήττα με σκορ 4-2 από την SKODA Ξάνθη, για την 30η αγωνιστική, επιστρέφοντας στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία ύστερα από τη σεζόν 2005/06.

Συγκινητικές στιγμές στα Πηγάδια, με τους παίκτες των Ακριτών να αφιερώνουν τα τέρματά τους, στη μνήμη του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του, στις 18 Απριλίου του 2011.



Σε… δύο γήπεδα αγωνιζόταν ο Εργοτέλης, καθώς το σώμα βρισκόταν στα Πηγάδια, αλλά το μυαλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδεχόταν την Κέρκυρα. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου ξεκίνησαν με αρκετό άγχος την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν –όχι μόνο- να απειλήσουν το τέρμα του Λοντίγκιν, αλλά ούτε να περάσουν με ευκολία τη σέντρα.

Τα χειρότερα για τους Κρητικούς ήρθαν στο προβάδισμα των Φαιάκων, μέσα στη Θεσσαλονίκη. Το άγχος βάρυνε ακόμη περισσότερο τα πόδια τους, με τη Ξάνθη να υπερέχει στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το σκορ ήταν στο 1-1, με τον Εργοτέλη να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο πιο δυνατά, καθώς με νίκη διατηρούσε τις ελπίδες του για μπαράζ. Οι Κρητικοί έκαναν -εμφανώς- αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή των Ακριτών, χωρίς ωστόσο να ανοίξουν το σκορ. Όμως, σχεδόν μέσα σε 15 λεπτά, οι δύο ομάδες κατάφεραν να κάνουν το ματς… ροντέο. Αρχικά, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Μάνταλο, για να απαντήσει σχεδόν αμέσως ο Εργοτέλης.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Κρητικοί ανοίχτηκαν για να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Ωστόσο, η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε τα κενά που άφησαν στην άμυνά τους, οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου, με αποτέλεσμα να κάνουν –σε μικρό χρονικό διάστημα- το 3-1 και εκεί ουσιαστικά να «εξανεμίσουν» τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για παραμονή. Ο Λεάλ, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, μείωσε το σκορ, αλλά ο Αλτιπαρμακόφσκι στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 4-2, κλειδώνοντας τον υποβιβασμό για τον Εργοτέλη.




SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ (46’ Τζουμάνης), Βάλλας, Νταρμπιόν, Μαρσελίνιο (69’ Πόι), Βλαχοδήμος (60’ Σουάνης), Σταθάκης, Φλίσκας, Μάνταλος, Αλτιπαρμακόφσκι.

Στον πάγκο: Βιβιανί, Μαρκόφσκι, Κομεσίδης, Ντάνι.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Κυριακίδης, Τζανακάκης (80’ Ολίσε), Τζούνιορ, Χίμπλινγκερ (5’ Μπέτο), Σαρρής, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης, Χάντι (63’ Λεάλ), Φραγκουλάκης.

Στον πάγκο: Πίρσον, Ρέντζας, Δάρλας, Κανδηλάκης.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: