Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Το καλύτερο για το... τέλος ο ΠΑΣ!!

Το καλύτερο για το... τέλος ο ΠΑΣ
Άκρως επιτυχημένα έκλεισε η φετινή αγωνιστική σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων άφησε στο παρελθόν την ήττα από τον Ολυμπιακό και πέρασε από το Γεντί Κουλέ με 2-0 επί του ΟΦΗ, επισφραγίζοντας μια αρκετά καλή πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η οποία και την διατήρησε στη Σούπερ Λίγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα σε διάστημα εννέα λεπτών. Στο 63ο λεπτό ο Τζάνης και στο 72ο ο Βίλα.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ
Ο ΟΦΗ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησε να ανοίξει το σκορ. Απέναντί του όμως είχε μια ομάδα που είχε κλειστεί στην περιοχή της και κατάφερε να αποτρέψει τους γηπεδούχους από το να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Η επιθετική πρωτοβουλία των παικτών του ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο... μεταφράστηκε σε αρκετές εκτελέσεις κόρνερ οι οποίες¬ -και πάλι- πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Συνολικά πέντε κόρνερ στο εικοσάλεπτο για τους Κρητικούς.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ξεκάθαρη η πρόθεση να μην δεχθεί ένα γκολ στα πρώτα λεπτά. Έχοντας το μυαλό στις αντεπιθέσεις μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Σαχσανίδη.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο ΟΦΗ έχανε το ρυθμό που είχε στα πρώτα λεπτά και αντίθετα ο ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε να κερδίζει μέτρα και να απειλεί την εστία των γηπεδούχων.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ είχε για περισσότερα λεπτά τη μπάλα στην κατοχή του αλλά τον ΟΦΗ να έχει πιο πολλές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν πεσμένος σε σχέση με το πρώτο. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός και μάλιστα, ο ΠΑΣ εκμεταλλευόμενος ένα λάθος των αμυντικών άνοιξε το σκορ.

Στο 63ο λεπτό ο Γεωργίου πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή από το λάθος των αμυντικών. Έκανε την κούρσα μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής. Τότε έβγαλε την πάσα στον Τζάνη ο οποίος έκανε το 1-0 .

Στη συνέχεια απόλυτη υπεροχή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 72ο λεπτό ο Βίλα ενστικτωδώς ακούμπησε τη μπάλα και έκανε το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να μειώσει αλλά δεν τα κατάφερε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: